۱۱ خرداد ۱۳۹۲، ۱۶:۱۷

حقیقت پور:

تیم آرتاسبلان اردبيل به مصاف پرسپولیس تهران می رود

تیم آرتاسبلان اردبيل به مصاف پرسپولیس تهران می رود

اردبیل – خبرگزاری مهر: نماينده مردم اردبیل، نير، نمين و سرعين در مجلس گفت: تیم تازه تاسیس آرتا سبلان اردبیل که از فصل اینده در لیگ دسته یک کشور بازی خواهد کرد، به مصاف پرسپولیس تهران می رود.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور حقيقت پور بعد از ظهر شنبه در حاشیه اولین دیدار این تیم در مقابل تیم منتخب اردبیل افزود: با رايزني هاي صورت گرفته با رويانيان مديرعامل پرسپوليس و علي دايي سرمربي اين تيم قراراست این بازی هفته آينده در اردبیل برگزار شود.

تیم پرسپولیس قرار است به منظور آماده سازی بازیکنان این تیم برای فصل آینده لیگ برتر کشور اردوی تمرینی خود را از اوایل این هفته در شهرستان سرعین استان اردبیل برگزار کند.

به گفته نماينده مردم اردبیل، نير، نمين  و سرعين در مجلس بازي با تراكتورسازي وگسترش فولادتبريز و فولاد يزد حريفان بعدي تيم آرتاسبلان اردبيل قبل از ورود به مسابقات ليگ دسته يك كشور خواهند بود.

وی همچنين از برگزاري مراسم افتتاح رسمي و پرده برداري از رنگ لباس وآرم آرتاسبلان اردبيل در آينده اي نزديك خبر داد.

دیدار تیم های آرتا سبلان اردبیل و پرسپولیس تهران در ورزشگاه 20 هزار نفری علی دایی برگزار خواهد شد.

کد مطلب 2067762

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha