به گزارش خبرنگار مهر، تمرینات تیم فوتبال ذوبآهن که همه روزه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان پیگیری میشد امروز و فردا تعطیل خواهد بود و ذوبیها از روز شنبه بار دیگر تمرینات خود را از سر خواهند گرفت.
ذوبآهن قرار بود در چارچوب رقابتهای مرحله پلیآف لیگ برتر جمعه هفته جاری در ورزشگاه فولادشهر از پاس همدان میزبانی کند اما به دلیل نبود بازیکنان ملیپوش این تیم، دیدار پلیآف لیگ برتر لغو شد و به زمان دیگری موکول شد.
قاسم حدادیفر و محسن مسلمان، دو بازیکن ملیپوش این تیم در تمرینات تیم ملی فوتبال ایران به سر میبرند و گئورگ کاسپاروف، دروازهبان ملیپوش ذوبآهن نیز در تمرینات تیم ملی ارمنستان به سر میبرد.
کادر فنی تیم اصفهانی تمرینات ذوبآهن را به مدت دو روز تعطیل کرد تا بازیکنان این تیم بعد از استراحت، بار دیگر تمرینات خود را از سر بگیرند.
قرار است تمرینات ذوبآهن از روز شنبه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان از سر گرفته شود.
ذوبیها هفته گذشته قرارداد فرهاد کاظمی، سرمربی این تیم را به مدت یک فصل تمدید کردند و کاظمی در فصل آینده نیز سرمربی سبزپوشان اصفهانی خواهد بود.
نظر شما