پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ خرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۱۲

پرونده انتخابات شورای چهارم البرز با تصدی 910 کرسی بسته شد

پرونده انتخابات شورای چهارم البرز با تصدی 910 کرسی بسته شد

کرج - خبرگزاری مهر: پنج شهرستان استان البرز با 16 شهر و 244 روستای با پیش بینی 161 شعبه اخذ رای که 132 شعبه آن شهری و 777 شعبه روستایی بود، عرصه ای را فراهم آورد تا 3هزار و 675 نامزد تائید صلاحیت شده در رقابتی تنگاتنگ بر سر 910 کرسی شوراهای اسلامی شهر و روستا تلاش کنند تا به مدد «قانون گرایی» و «اخلاق محوری» که در این دوره از رقابتهای انتخاباتی به گفتمانی در سطح ملی و محلی تبدیل شد، به پارلمان های محلی شهری و روستایی راه یابند.

به گزارش خبرنگار مهر، در این دوره از رقابتهای انتخاباتی پس از تائید صلاحیت از سوی دستگاه های ذیربط در نهایت صلاحیت 7 درصد از نامزدهای چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا احراز نشد و 6 درصد نیز انصراف خود را از حضور در این دوره از انتخابات اعلام کردند.

در یازهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز البرز حضور فعال داشت. در این دوره از انتخابات بیشترین میزان رای مردم البرز مربوط به رئیس جمهور منتخب بود. در این راستا بیش از 51 درصد مردم استان البرز به حجت الاسلام حسن روحانی رای دادند و دکتر قالیباف با 21 درصد، سعید جلیلی با 10 درصد و مابقی نامزدها نیز در مجموع با 10 درصد در رتبه های بعدی قرار گرفتند.
 
عمده ترین تفاوت این دوره از انتخابات نسبت به دوره های گذشته گفتمان «قانون گرایی» بود که استاندار البرز از آن به عنوان پدیده ای تحسین برانگیز که نشان از افزایش سطح شعور سیاسی مردم دارد، یاد کرد.

قانون گرایی افق روشنی را برای توسعه کشور رقم می زند

استاندار البرز توجه نامزدهای انتخابات به «قانون گرایی» را افقی روشن برای توسعه کشور عنوان کرد و گفت: تحقق این مهم و تاکید بر این رویکرد توقع اولیه مردم از مسئولان نظام و انقلاب است و همواره نیز در سخنرانی های متعدد رهبر معظم انقلاب نیز مورد توجه قرار گرفته است چراکه قانون و قانون گرایی فصل الخطاب است.

اصغر عربیان معتقد است تحریم ها و تهدیدهای دشمنان نظام و انقلاب هزینه ای بود که ملت ایران با اقتدار و صلابت از پس آن برآمد. بنابراین زمان آن رسیده تا با آسیب شناسی حوزه های اقتصادی و مدیریت منابع بتوانیم در پایان سال کارنامه ای درخشان همچون «حماسه سیاسی»، «حماسه اقتصادی» را نیز به منصه ظهور برسانیم.

وی تاکید دارد: «حماسه سیاسی» با حضور پرشور مردم در پای صندوق های رای محقق شد تا مسئولان با فراهم کردن بسترهای لازم زمینه تحقق «حماسه اقتصادی» را فراهم کنند.

به گفته عربیان با پایان یافتن انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری و چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا فصل «حماسه سیاسی» به پایان رسیده و باید مردم و مسئولان با عزمی جزم و برنامه ریزی های اصولی در راستای تحقق «حماسه اقتصادی» گام بردارند.

«برنامه محوری» سرفصل فعالیت شورای چهارم قرار گیرد

نماینده مردم کرج و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی در رابطه با رویکرد شورای چهارم شهری و روستایی، برنامه محوری را مدنظر قرار می دهند و معتقد است عدم داشتن برنامه ای مشخص و منسجم حلقه مفقوده ای بود که شوراهای دوره گذشته با آن مواجه بودند.

محمدجواد کولیوند در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه عمر آزمون و خطا به پایان رسیده است، تصریح کرد: رویکرد علمی به برنامه های شهری و حرکت در مسیر برنامه ها و افق 1404 مهمترین محوری است که باید اقدامات و فعالیتهای چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا مدنظر قرار گیرد.

به گفته وی تمامی مسئولان و برنامه ریزان استان بویژه پارلمان های محلی در کنار شهرداری ها باید به افق برنامه توسعه توجه داشته و تمامی برنامه های خود را در این راستا اجرا نمایند.

تهیه و تدوین برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت از سوی شوراها بویژه کلانشهر کرج به عنوان مرکز استان البرز تنها راه برون رفت از برخی موازی کاری و بلاتکلیفی ها است که می تواند افق های روشنی را برای توسعه و آبادانی بیش از پیش البرز فراهم نماید.

به هر روی انتخابات یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز با حضور یکپارچه و «حماسی» مردم به پایان رسید و حال مردم منتظرند ببینند مسئولان تا چه حد با برنامه ها و کلان نگری ها در حوزه ملی و محلی می توانند به وعده های خود جامه عمل بپوشانند تا باز هم مردم را به عنوان مهمترین پشتوانه در کنار خود داشته باشند.

......................
شمسی یوسفی

کد خبر 2079184

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha