به گزارش خبرنگار مهر، علی مهدوی اصل ظهر سه شنبه در مراسم افتتاحیه پروژه های جهاد کشاورزی طرقبه شاندیز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این امر باعث صرفه جویی و نگهداری 27 هزار و 800 متر مکعب آب شده که در مقایسه با سال های گذشته قریب به 40 درصد پیشرفت داشته و موجب افزایش بهره وری و ایجاد اشتغال برای 23 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شده است.
از محل اعتبارات طرح های توسعه کشاورزی در حدود یکصد میلیارد ریال از طریق بانک کشاورزی جذب شد و موجب تکمیل و تجهیز 94 طرح از پروژه های سطح شهرستان شد.
وی افزود: با اجرای 7 طرح گلخانه شامل گل و گیاهان زینتی، قارچ، سبزی و صیفی جات با اعتباری بالغ بر سی هزار و 630 و میلیون ریال علاوه بر افزایش 30 درصدی محصولات گلخانه ای و ایجاد اشتغال برای 50 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم سبب افزایش بهره وری و افزایش تولید به میزان 20 درصد در واحد سطح شده است.
مدیر جهاد کشاورزی طرقبه شاندیز از انتخاب مرغدار نمونه کشور از طرقبه شاندیز خبر داد و گفت: مرغداری آقای سیدی که پرورش مرغ در قفس و مرغ بدون آنتی بیوتیک را دارند که اعتباری بالغ بر هفت میلیارد ریال از بخش کشاورزی به ایشان اختصاص داده شد و در روز های آتی طی مراسمی با حضور مدیرکل جهاد کشاورزی خراسان رضوی از ایشان تقدیر خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی طرقبه شاندیز با اعلام تکمیل، تجهیز و افزایش 39 طرح شامل دامداری ها و مرغداری ها با اعتباری بالغ بر 34 هزارو 300 میلیون ریال بیان داشت: علاوه بر 15 درصد افزایش محصولات دامی شهرستان همچون گوشت مرغ، ماهی، گوشت قرمز، تخم مرغ و لبنیات باعث ایجاد اشتغال به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای 79 نفر و صرفه جویی 20 درصدی در مصرف بهینه حامل های انرژی در واحد های تولیدی شده است.
گفتنی است، در این افتاحییه ها مدیر امور طیور و آب خاک جهاد کشاورزی خراسان رضوی و فرماندارطرقبه شاندیز به همراه جمعی از مسئولین این شهرستان حضور داشتند.
نظر شما