۳۰ خرداد ۱۳۹۲، ۱۴:۴۶

نیکزاد:

اردبیل رتبه چهارم کشور در اجرای طرح های توسعه کشاورزی است

اردبیل رتبه چهارم کشور در اجرای طرح های توسعه کشاورزی است

اردبیل – خبرگزاری مهر: استاندار اردبيل از كسب رتبه چهار کشوری این استان در اجراي طرح هاي توسعه بخش كشاورزي در بين ساير استان ها خبر داد .

به گزارش خبرنگار مهر، اكبر نيكزاد ظهر پنجشنبه در جلسه كارگروه  توسعه بخش كشاورزي استان اردبیل گفت: پرداخت 960 ميليارد ریال تسهيلات براي طرح هاي توسعه كشاورزي در سال گذشته یکی از عوامل رشد این بخش در استان و انتخاب به عنوان چهارم کشوری است.

وی با بيان اينكه از بدو فعاليت كارگروه توسعه كشاورزي در استان تعداد شش هزار و 895 طرح با اشتغالزايي 9 هزار و 840 نفر به بانك كشاورزي معرفي شده اند، افزود: از این تعداد تاکنون دو هزار و 967 طرح با اشتغالزايي چهار هزار و 515 نفر عقد قرارداد شده است.

استاندار اردبيل  تصریح کرد: برای دو هزار و 823 طرح با اشتغالزايي سه هزار و 702 نفر اعتباری بالغ بر 961 ميليارد و 980 ميليون ريال تسهيلات از سوي بانك كشاورزي با سود هفت درصد پرداخت شده و مابقی نیز به تدریج پرداخت می شود.

وی رقم اختصاصی برای توسعه طرح های کشاورزی استان را هزار و 320 ميليارد ريال عنوان کرد و افزود: این تسهیلات با سود بانكي هفت درصد پرداخت می شود و کل این اعتبارات تاکنون به طور 100 درصد از سوي بانك كشاورزي به مرحله انعقاد قرارداد رسيده است.

نیکزاد ادامه داد: علاوه بر این تسهیلات اعتبار 100 ميليارد ریالی نیز به استان تخصيص يافته تا به عنوان طرح هاي توسعه بخش كشاورزي اعم از مرغداري گوشتي،  آبزي پروري، احداث سردخانه، احداث و توسعه  باغ  و... به متقاضيان پرداخت شود .

وي ارایه تسهيلات هفت درصدي را فرصتي براي توسعه طرحهاي كشاورزي در استان برشمرد و بیان داشت: استفاده از اين تسهيلات مي تواند هم براي متقاضي و هم دستگاه اجرايي رشد و توسعه باشد .

رييس كارگروه  توسعه بخش كشاورزي استان همچنین با بيان اينكه تعداد 39 طرح از محل صندوق توسعه ملي به بانك هاي عامل معرفي شده اند، عنوان كرد: اغلب اين طرح ها در زمينه پرورش مرغ گوشتي، پرواربندي گوساله، پرورش گاو اصيل شيري، احداث سيلوي گندم، توليد خوراك دام و طيور، خريد ادوات كشاورزي و... مي باشد.

وی از بانك هاي عامل خواست در پرداخت تسهيلات اين صندوق براي طرح هاي كشاورزي تلاش مضاعفي داشته باشند.

کد خبر 2080814

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha