۴ تیر ۱۳۹۲، ۱۱:۳۸

در سه ماهه اول امسال/

18 زنداني جرائم غيرعمد در خراسان شمالي آزاد شدند

18 زنداني جرائم غيرعمد در خراسان شمالي آزاد شدند

بجنورد - خبرگزاری مهر: رئيس ستاد ديه خراسان شمالي از آزادی 18 زندانی جرائم غير عمد در سه ماهه اول امسال، در این استان خبرداد داد.

رضا استاجي در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با تلاش ستاد ديه خراسان شمالي، 18 زندانی جرائم غیر عمد از زندانهای خراسان شمالی با جلب رضایت شکات خصوصی آزاد شدند.

وی اظهار داشت: با پیگیری های این ستاد، حق شکات خصوصی کاملا پرداخت و  بیش از شش ميليارد ريال از شکات خصوصي برای زندانیان فوق تخفيف گرفته شد.

استاجی تصریح کرد: بخشي از مبالغ پرداختی به شکات، از طریق اعطای تسهیلات به زندانیان و بخش ديگری به صورت کمک به زندانیان پرداخت شده است.

وی یاد آور شد: در سفر سال گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامي به خراسان شمالی مبلغ 10 ميليارد ريال به آزادي زندانيان اختصاص يافت.

 رئيس ستاد ديه خراسان شمالي افزود: بر اساس این مصوبه، اعتبار فوق در قالب پنج ميليارد ريال از محل دفتر رهبري و پنج ميليارد ريال از محل اعتبارات استانی اختصاص یافته است.

استاجی گفت: با اختصاص اعتبارات سهم دفتر رهبري، 165 نفر از زندانيان استان به آغوش خانواده خود بازگشته و از ورود 18 نفر به زندان‌هاي استان نیز جلوگيري شد.

وی با اشاره به سیاست های قوه قضائیه در کاهش جمعيت کيفري زندانها افزود: تلاش شده است تا در راستای کاهش مشکلات اجتماعی، حدالامکان از ورود محکومين مالي به زندان‌ها جلوگیری شود.

گفتنی است : خراسان شمالي داراي چهار زندان بجنورد، شيروان، اسفراين و یک کانون اصلاح و تربيت در مرکز استان است.

کد مطلب 2083373

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha