۱۰ تیر ۱۳۹۲، ۱۶:۵۳

کمالی زاده خبر داد:

"پل سنگی ظفر" در کرج افتتاح می شود

"پل سنگی ظفر" در کرج افتتاح می شود

کرج – خبرگزاری مهر: معاون فنی عمرانی شهرداری کرج از افتتاح " پل سنگی ظفر " با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد ریال در آینده ای نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر کمالی زاده گفت: در حال حاضر عملیات پل سازی بر روی رودخانه دلمبر تکمیل شده، ضمن آنکه، عملیات روسازی راه های منتهی به پل نیز تکمیل و در مرحله توزیع و پخش آسفالت است.

وی در خصوص خروجی ها و کارکردهای این پل، اظهار داشت: انتقال و کاهش ترافیک بزرگراه شمالی – جنوبی از کارکردهای مهم احداث " پل سنگی ظفر " است.

معاون فنی عمرانی شهرداری کرج با اشاره به هزینه اجرای این طرح عمرانی – ترافیکی اعلام کرد: با توجه به برآوردهای صورت گرفته، تکمیل و راه اندازی پل سنگی ظفر 15 میلیارد ریال اعتبار در برداشته است.

 کمالی زاده با بیان اینکه پل ظفر از ادامه بلوار ظفر شروع و  بلوار ظفر را به بلوار شبنم باغستان غربی متصل می کند، افزود: در حال حاضر این پل با 98 درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است.

وی به اجرای عملیات ساخت بدنه پل با سنگ مالون سرتراش، دیوار چینی ضلع شرقی بلوار و عملیات خاکبرداری اشاره کرد و گفت: راه اندازی و بهره گیری از این پل نقش بسزایی در کاهش ترافیک به ویژه در مسیر اجرای طرح در بلوار باغستان ایفا می کند.

کد خبر 2087934

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha