پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ تیر ۱۳۹۲، ۱۱:۳۲

آیت الله محمودی تأکید کرد:

ورامین نیازمند توسعه و آبادانی است/ اعضای جدید شورا تنها به خدمت بیاندیشند

ورامین نیازمند توسعه و آبادانی است/ اعضای جدید شورا تنها به خدمت بیاندیشند

ورامین - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در شهرستان و امام جمعه ورامین خطاب به منتخبان مردم در دوره چهارم شورای اسلامی شهر ورامین بیان داشت: ورامین نیازمند توسعه و آبادانی بیش از پیش است و این می طلبد که اعضای جدید شورای شهر ورامین با تلاش بیش از پیش و حفظ وحدت، تنها به خدمت به این خلق بیاندیشید.

به گزارش خبرنگار مهر، منتخبان مردم در دوره چهارم شورای اسلامی شهر ورامین صبح چهارشنبه با حضور در بیت نماینده ولی فقیه در شهرستان و امام جمعه ورامین با آیت الله سید مرتضی محمودی دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار حجت الاسلام سید محسن محمودی امام جمعه موقت ورامین و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان تهران و محسن عابدلو، زهرا میرزایی، علی خانی، جعفر اردستانی، اکرم تاجیک، سید محسن رضایی، شقایق میرزایی، محمد شیرکوند، محمد وصال‌ پور، بهزاد حسینی، محمد حسن فرجی و غلامرضا مهمان ‌نواز منتخبان مردم در دوره چهارم شورای اسلامی شهر ورامین حضور داشتند و هر نامزد معرفی اجمالی از خود ارائه داد.

محبت دنیا را از خود دور کنید

آیت الله سید مرتضی محمودی در این دیدار خطاب به منتخبان مردم در دوره چهارم شورای اسلامی شهر ورامین گفت: "حُبُّ الدُّنيا رَأسُ كُلِّ خَطيئَةٍ" یعنی "محبت به دنیا رأس تمام خطاهاست"، تمام این کشمکشها و نزاعها و جنگهای جهانی و... همه از محبت دنیا سرچشمه می گیرد، لذا باید ابتدا تلاش کنید محبت دنیا را از خود دور کنید.

وی با اشاره به وظیفه سنگینی که متوجه مسئولان در نظام اسلامی است، افزود: اعتقاد بنده این است که هرکس در نظام اسلامی مسئولیت قبول می کند یا باید عاشق باشد و یا مجنون، مسئولیت حالا در سلسله مراتبش آن هم در نظام اسلامی بسیار سنگین است.

نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین عنوان داشت: مسئولیت در نظام اسلامی از حیثی بالاترین اجر و ثواب را خواهد داشت، اگر انسان بتواند آن مسئولیتی که می پذیرد درست عمل کند و گره ها را باز کند، درد دلها را درمان کند، اگر بتواند این کارها را انجام دهد خوشا به حالش، بهترین مقام، منزلت و بهترین راه هم در دنیا و هم در آخرت است.

مسئولیت همه در نظام اسلامی مضاعف است

وی ادامه داد: حال چنانچه کوتاهی بکند و در پی جنبه های مادی مسئولیت و به فکر دنیای خود باشد، اگر چنین شد بدا به حال آن مسئول، در نظام اسلامی مسئولیت همه ما مضاعف است، شهرستان ورامین نیازمند توسعه و آبادانی بیش از پیش است و این می طلبد که شما آقایان و خانم ها با تلاش بیش از پیش و حفظ وحدت، تنها به خدمت به این خلق بیاندیشید.

گفتنی است، تعدادی از منتخبان مردم در دوره چهارم شورای اسلامی شهر ورامین در ادامه مراسم به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در مورد مسائل شهری پرداختند.

کد خبر 2094076

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha