پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ مرداد ۱۳۹۲، ۹:۲۲

کمک 17 میلیون تومانی خیرین به جشن گلریزان زندان گلپایگان

کمک 17 میلیون تومانی خیرین به جشن گلریزان زندان گلپایگان

گلپايگان - خبرگزاري مهر: رئيس زندان شهرستان گلپايگان از جمع آوری مبلغ 17 ميليون و 644هزار تومانی براي کمک به زندانيان جرائم غيرعمد در جشن گلریزان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم شیروانی شامگاه سه شنبه در جشن گلزیران که برای کمک به زندانیان جرائم غیر عمددر زندان گلپایگان برگزارشد، اظهار داشت: درحال حاضر 27 نفر محکوم مالي جرائم غيرعمد در زندان گلپايگان به سر می‌برند که 12 نفر به علت عدم پرداخت مهريه، 12 نفر به علت چک و محکوميت مالي و سه نفر به علت ديه ناشي از تصادفات زندانی هستند.

شيرواني تصريح کرد: درصورتي که خيرين و نيکوکاران شش ميليارد و 300 ميليون ريال کمک کنند امکان آزادی این محکومین از زندان فراهم می شود.

امام جمعه گلپايگان  هم در این مراسم با بیان  اینکه ستاد دیه شهرستان باید در طول سال فعال باشد، گفت: نباید کمک رساني فقط به ماه مبارک رمضان محدود باشد.

حجت الاسلام محمدرضا اسماعيلي با بيان اينکه کمک به زندانيان یک سنت حسنه‌ است، تصريح کرد: مبالغي که توسط اعضاي ستاد ديه جمع آوري می‌شود بايد به دست مستحق واقعي برسد تا افرادي که با مظلوم نمايي و دغل بازي می‌خواهند از اين شرايط سوء استفاده کنند و از زندان نجات پيدا کنند به اهداف خود نرسند.

رئيس دادگستري گلپايگان با اشاره به اينکه وظيفه ذاتي دستگاه قضا حفظ نظم و امنيت در جامعه است، تصريح کرد: در اين راه از هيچ تلاشي فروگذار نيستيم و با کساني که بخواهند در جامعه هنجار شکني کنند، مقابله می‌کنیم.

رسول احمدي با اشاره به اينکه از 400 زنداني زندان گلپايگان فقط 27 نفر به جرم عدم پرداخت مهريه و يا ديه ناشي از تصادفات و يا مشکلات مالي در حبس به سر می‌برند، تصريح کرد: بيش از 90درصد از زندانيان خواسته و يا ناخواسته مرتکب اعمال مجرمانه شده‌اند و امروز به جاي اينکه در جامعه حضور داشته باشند زندانی هستند.

احمدي تاکيدکرد: کمک به زندانيان جرائم غيرعمد کمک به تامين امنيت جامعه است و اگر بتوانيم به خانواده يک زنداني کمک کنيم سهم خود را در تامين امنيت جامعه اسلامي انجام داده‌ایم.

 

کد خبر 2103198

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha