پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ مرداد ۱۳۹۲، ۱۹:۰۱

طهماسبی خبر داد:

کاهش 28 درصدی بارندگی در حوزه هراز/ جبران کم آبی اراضی کشاورزی

کاهش 28 درصدی بارندگی در حوزه هراز/ جبران کم آبی اراضی کشاورزی

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرعامل آب منطقه ای مازندران با اشاره به اقدامات این شرکت برای جبران کم آبی اراضی کشاورزی، گفت: بیشترین کاهش بارندگی فصل زراعی امسال مربوط به حوزه هراز با 28 درصد بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، رمضان طهماسبی عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بیشترین کاهش بارندگی را مربوط به حوزه هراز با 28 درصد و کمترین مربوط به حوزه سیاهرود با 5 درصد بوده است.

وی افزود: در بخش آبدهی رودخانه ها بیشترین کاهش مربوط به رودخانه چالوس با 54 درصد و کمترین آن مربوط به رودخانه نکا رود با 26 درصد کاهش بوده است.

مدیر عامل آب منطقه ای مازندران، وضعیت کیفی منابع آب سطحی را در حد نرمال و از نظر طبقه بندی آب شرب درحد قابل قبول اعلام کرد.

وی تصریح کرد با نمونه برداری که از چاه ها و آب رودخانه ها صورت گرفته، هر ماهه بسیاری از پارامتر ها از جمله هدایت الکتریکی، کلر محلول، میکروبی و بیولوژیکی و شیمایی مورد ارزیابی قرار می گیرند.

طهماسبی گفت: بر اساس اندازه گیری انجام شده، از 180 ایستگاه آب و هواشناسی این شرکت در حوزه آبریز رودخانه های استان در ده ماهه سال آبی امسال یعنی از مهرماه 91 لغایت تیرماه 92، میزان بارندگی تجمعی استان 530 میلی متر وحجم ریزش آن معادل 13 میلیارد 808 میلیون مترمکعب بوده که در مقایسه بامدت مشابه به سال گذشته حدود 21 درصد کاهش نشان می دهد.

وی با اشاره به نقش هفت رودخانه مهم استان در تامین بیش از 60 درصد آب زراعی گفت: حجم آورد این رودخانه ها در ده ماه گذشته سال آبی جاری، دو میلیارد و  215 میلیون متر مکعب بوده که درمقایسه با مدت مشابه سال گذشته و دوره شاخص آماری به ترتیب 41 درصد و19  درصد کاهش نشان می دهد.

رئیس هیئت مدیره آب منطقه ای مازندران تصریح کرد: امسال جهت جبران کمبود آب علاوه بر اجرای طرح نوبت بندی از ابتدای فصل زراعی در دو حوزه هراز و تجن که بیش از 150 هزار هکتار اراضی شالیزاری را شامل می شود کشاورزان بیش از یکصد هزار حلقه چاه زراعی و کمکی خود را فعال کرده و کمبود آبی که بیش از 10 درصد آن متوجه بخش کشاورزی بوده را جبران کردند.

کد خبر 2107675

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha