به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم اختتامیه نمایشگاه که شب گذشته 13 مردادماه برگزار شد درباره عظمت قرآن اظهار کرد: هنر برگزارکننده نمایشگاه این بود که توانستند بخشی از عظمت قرآن را به نمایش گذاشتند.
وی ادامه داد: در مقایسه بین قرآن و دیگر معجزات الهی باید گفت که معجزه قرآن زمانمند نیست زیرا قرآن نامحدود است. کتاب های دیگر ادیان تحریف شدند ولی قرآن معجزه ای تحریف نشده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: تمام معجزات پیامبران مختص به زمان خود آنها بوده است و فقط روایت و داستانی از آنها سینه به سینه نقل شده است ولی هر آنچه که در قرآن بیان شده است کاملا ناب و تحریف نشده است و درباره وقایع آن هیچ شک و تردیدی نیست.
به گزارش مهر، بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن به همت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با مشارکت نهادها و مراکز قرآنی سراسر کشور از 13 تيرماه (مصادف با 26 شعبان) كار خود را به مدت يك ماه آغاز كرد و مراسم اختتاميه آن، شب 13 مردادماه برگزار شد و نمایشگاه به کار خود پایان داد.
شعار امسال نمايشگاه "قرآن، سبك زندگی" انتخاب شد و تمامی بخشها با اين شعار محوری برنامههای خود را برای بازديدكنندگان ارائه كردند.
نظر شما