پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ مرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۲۵

رستمیان در گفتگو با مهر:

بیش از 22 میلیارد ریال برای پروژه های عمرانی دامغان اختصاص یافت

بیش از 22 میلیارد ریال برای پروژه های عمرانی دامغان اختصاص یافت

دامغان – خبرگزاری مهر: نماینده مردم شهرستان دامغان در مجلس شورای اسلامی از اختصاص کمک 22 میلیارد و 430 میلیون ریالی دولت برای برخی پروژه های عمرانی این شهرستان خبر داد.

عبدالرحمان رستمیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بازدید عبدالعلی صاحب محمدی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در ابتدای سالجاری از ایستگاه راه آهن دامغان، گفت: در این بازدید مبلغ 9 میلیارد ریالی برای تجهیز و بازسازی این ایستگاه اختصاص یافت.

وی تصریح کرد: همچنین در دیداری که با محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان انجام گرفت برای تسریع در تکمیل پروژه استادیوم ورزشی پنج هزار نفری دامغان 10 میلیارد ریال اعتبار بدین منظور اختصاص یافت که امیدواریم با این پروژه ورزشی که از مصوبات دور اول سفر دولت نهم به استان سمنان بوده و از پیشرفت خوبی به دلیل کمبود اعتبار برخوردار نبود تکمیل و راه اندازی شود.

نماینده مردم شهرستان دامغان در مجلس شورای اسلامی به پروژه در حال ساخت سالن چندمنظوره، سالن ورزشی و درمانگاه جمعیت هلال احمر این شهرستان اشاره داشت و افزود: برای این سه پروژه سه میلیارد و 430 میلیون ریال اختصاص پیدا کرد.

رستمیان خاطرنشان ساخت: از این میزان اعتبار 600 میلیارد ریال برای تکمیل سالن چند منظوره، 330 میلیون ریال  برای تکمیل درمانگاه و دو میلیارد و 500 میلیون ریال نیز برای تکمیل سالن ورزشی جمعیت هلال احمر شهرستان دامغان پیش بینی و در نظر گرفته شد.

وی به ایجاد سه رشته تحصیلی جدید در دانشگاه دامغان خبر داد و اظهار داشت: با موافقت شورای گسترش آموزش عالی، سه رشته تحصیلی شامل رشته های برق، مکانیک و معماری در سال تحصیلی جدید در دانشگاه دامغان دانشجو می پذیرد.

نماینده مردم شهرستان دامغان در مجلس شورای اسلامی همچنین از پیگیری در جهت ارتقاءمرکز علمی کاربردی حضرت رسول اکرم(ص) جهاد کشاورزی دامغان وابسته به وزارت جهاد کشاورزی از مرکز استانی به ملی خبر داد و افزود: پیگیری این امر در حال انجام است که امیدواریم این موضوع نیز به زوردی محقق و خبرخوش آن به مردم اطلاع رسانی شود.

رستمیان در خاتمه با انتقاد از عدم تکمیل پروژه ساختمانی دانشکده بهداشت دامغان گفت: این پروژه به عنوان یکی از پروژه های طرح مهر ماندگار مطرح شد و بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با توجه به کمبود اعتبار و کند بودن عملیات اجرایی ساخت آن امیدواریم با پیگیری های انجام گرفته این پروژه در شهریور ماه امسال تکمیل و به بهره برداری برسد.

کد خبر 2110347

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha