۲۳ مرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۱۴

ربیعی می تواند چالشهای تامین اجتماعی را مدیریت کند

ربیعی می تواند چالشهای تامین اجتماعی را مدیریت کند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی، می تواند چالشها و مشکلات پیش آمده در این وزارتخانه و مجموعه سازمان تامین اجتماعی را به خوبی مدیریت کند.

سیدسعید زمانيان دهكردی در ارتباط با وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به خبرنگار گفت: ربیعی، نيروي كارآمد و با تجربه‌ای است و متخصص اين كار است و خودش از همين قشر بوده و در زمينه‌هاي مختلف زحمت كشيده و كار كرده‌ است.

وی با اشاره به آشنايي كامل ربیعی با وضعيت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: وی، اهل مطالعه است و اطلاعات جامع و كاملي از مشكلات و چالشهاي مستقيم این وزارتخانه دارد و اينها مي‌تواند در موفقيت وي اثرگذار باشد. ضمن اينكه اين وزارتخانه نياز جدي به تحول و تغيير اساسي دارد، به خصوص مشكلاتي كه در زمينه شركتهاي وابسته به وجود آمده و جريانهايي كه در سازمان تأمين اجتماعي وجود دارد و همينطور ساماندهي بحث تامين اجتماعي و بيمه‌هاي عمومي و مسائلي كه مربوط به قانون كار و بحث تقويت تعاوني‌ها و بخش خصوصي است.

زمانیان دهکردی ادامه داد: با پيگيریهاي صورت گرفته و برنامه‌هايي كه ربیعی ارائه داده است و مطالعاتي كه دوستان نماينده درباره برنامه‌هاي وی انجام داده‌اند، من اميدوارم كه موفق به اخذ رأي اعتماد شود.

وی در ارتباط با اینکه آيا برنامه‌هاي ارائه شده از سوي ربیعی توانسته نظر نمايندگان را جلب كند، گفت: بله، نمايندگان هم كارنامه افراد و هم برنامه افراد را مدنظر قرار مي‌دهند. كارنامه و مسئوليتهاي گذشته ربیعی و آشنايي با مسائل مختلف و برنامه‌هاي خوبي كه در بحث تعاون، كار و تامين اجتماعي و رفاه ارائه داده مي‌تواند اثرگذار باشد و تحول مثبتي را ايجاد كند. به نظر من ربیعی مدير خوبي است و مي‌تواند بسياري از مشكلات اين وزارتخانه را حل كند.

کد مطلب 2114908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha