به گزارش خبرنگار مهر، پرواز تهران - بوشهر که 270 مسافر داشت، قرار بود دیشب ساعت 9:30 از مبدا تهران به مقصد بوشهر انجام شود که بنا به دلایل گوناگون با تاخیر چندین ساعته در ساعت سه بامداد انجام شد و ساعت چهار و نیم در بوشهر به زمین نشست.
متاسفانه در سالهای اخیر مسافرانی که قصد سفر با هواپیما از تهران به بوشهر یا بالعکس را دارند، شاهد تاخیرهای طولانی مدت در پرواز هواپیماهای این مسیر هستند و مسئولان استان بوشهر نیز بارها از این تاخیرها گلایهمند بودهاند و اعتراضات شدید خود را به مسئولان سازمان هواپیمایی کشور اعلام کرده اند.
مسافران این پرواز در فرودگاه مهرآباد تهران با امضای یک یادداشت یا بیانیه اعتراض شدید خود را به مسئولان فرودگاه مهرآباد اعلام کردند و ناخرسندی خود را به این شیوه از نحوه مدیریت پرواز تهران به بوشهر ابراز داشتند.
به گفته یکی از مسافران، آنها وقتی در زمان مقرر سوار هواپیما شدند، به آنها اعلام شده که این هواپیما به علت نقص فنی قادر به انجام این پرواز نیست و آنها باید از هواپیما پیاده شوند.
وی گفت: در این هنگام مسافران پس از اعتراضات بسیار به کادر پروازی، از هواپیما پیاده شدند و منتظر ماندند تا مسئولان مربوطه این نقص فنی به وجود آمده در هواپیما را برطرف کنند.
این شهروند بوشهری اضافه کرد: متاسفانه یکی از نکات بسیار تعجب برانگیزی که در این مدت به مسافران اعلام شد، این بود که خلبان هواپیما خوابش گرفته و پس از مدتی استراحت، قادر به انجام این پرواز خواهد بود.
یک شهروند دیگر استان بوشهر نیز بیان داشت: میخواستم در این سفر نوزاد چند ماههام را که دیروز بعد از عمل جراحی در بیمارستان رجایی تهران درگذشت، با هواپیما از تهران به بوشهر منتقل کنم و ابتدا به وسیله آمبولانس جسد او را از بهشت زهرا به فرودگاه مهرآباد انتقال داده و سپس به هواپیما منتقل کردیم.
حسین داوودی گفت: متاسفانه هنوز دقایقی از سوار شدن ما در هواپیما نگذشته بود که به ما گفتند که باید از هواپیما پیاده شویم و در این چندین ساعت نمیدانم که آیا اتفاق ناگواری برای جسد نوزاد افتاده است و یا نه و از مسئولان میخواهم تا با عوامل این پرواز برخورد قاطع صورت گیرد که دیگر شاهد تاخیرهای چندین ساعته کلافه کننده نباشیم.
وی افزود: چرا باید همیشه پرواز تهران – بوشهر و بالعکس با این تاخیرهای طولانی مواجه باشد و اصلا وقت مردم برای مسئولان فرودگاه و این شرکت هواپیمایی بی ارزش باشد و آیا اگر یک مسئول کشوری در این پرواز وجود داشت ما شاهد این اتفاقات عجیب و اسفبار بودیم.
نظر شما