به گزارش خبرگزاری مهر، این کنفرانس به ابتکار بنیاد مطالعات اسلامی مسكو و با همکاری انستیتو فلسفه آکادمی علوم روسیه، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مؤسسه پژوهشي حكمت و فلسفه برگزارشد.
حجت الاسلام والمسلمين دكترعلي شيرواني عضو هيئت علمي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمين دكترعبدالحسين خسروپناه رئيس مؤسسه پژوهشي حكمت و فلسفه و دكتر شهرام پازوكي عضو هيئت علمي مؤسسه پژوهشي حكمت و فلسفه، سه تن از اساتید ایرانی حاضر در كنفرانس بودند.
علاوه بر سخنرانان ايراني كنفرانس، بیست سخنران ديگر دیدگاههای خود را در باره موضوعاتي نظير «ظاهر و باطن»، «تشبیه و تنزیه» و «تأویل و تفسیر» از زوایای مختلف مطرح کرده و به بحث و گفتگو نشستند. از جمله اين افراد مي توان به آندره اسمیرنف، لئونید سوكیانین، دمیتری فرالو، یانیس اشوتس، میثم الجنابی، روزانا پسخو، الشاد نصیراف، یوگنیا فرالووا و ناتالیا پریگارینا اشاره داشت.
در مراسم افتتاحیه اين كنفرانس، علیرضا صانعی کاردار سفارت ایران در روسیه بر اهمیت تلاشهای علمی متفکران در ساخت فرهنگ بشری و حمایت ایران از پروژه های پژوهشی در حوزه اسلام شناسی تأکید کرد. همچنين حمید هادوی رئیس بنیاد مطالعات اسلامی مسكو، از اهتمام اين بنیاد به حمایت از پروژهشهای تحقیقاتی در حوزه فرهنگ و علوم اسلامی و توسعه اسلام شناسی در روسیه خبر داد.


نظر شما