احمد جمالی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: جشنواره غذاهای سنتی و دریایی از یکم تا سوم آبان ماه در محل کانون فرهنگی امام خمینی(ره) برگزار می شود.
وی با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره، بیان داشت: با توجه به اینکه غذاهای دریایی حاوی مواد مغذی هستند و از آن سو مصرف آنها در میان خانواده های رفسنجانی بسیار پائین است این جشنواره می تواند کمک زیادی به ترویج مصرف این نوع غذاها باشد.
وی ادامه داد: غذاهای سنتی نیز که سالم تر هستند اکنون خود را به جای غذاهای آماده مانند فست فودها داده اند که مضر هستند به همین علت ترویج، تبلیغ و فرهنگ سازی در میان خانواده ها برای استفاده دوباره از غذاهای سنتی ضروری است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان عنوان داشت: افرادی که قصد دارند در این جشنواره شرکت کنند از جمله داشتن غرفه فروش و یا ارائه کردن غذا به همراه طرز تهیه آن حداکثر تا 20 مهر ماه به حوزه معاونت بهداشتی یا مراکز بهداشتی درمانی شهری مراجعه کنند.
جمالی زاده اعلام کرد: در این جشنواره کارشناسان تغذیه و آشپزان نیز برای ارائه نحوه و چگونگی پخت غذاهای متنوع و سالم سنتی و دریایی حضور خواهند داشت.


نظر شما