مجتبي خورشيدي در گفتگو با خبرنگار ورزشي مهر اظهار داشت: تيم پاس همدان بازي خوبي را با تيم پيكان تهران ارائه داد و با اينكه چند مصدوم داشت، نتوانست در این بازی از تركيب اصلي خود استفاده كند.
سرمربي تيم پاس همدان افزود: تيم پاس همدان توانست با استفاده از يك ضربه ايستگاهي به گل برسد اما در ادامه روند بازي به دليل سوت هاي داور كه به نفع تيم پيكان زده شد، از دست خارج شد.
وي بيان داشت: در نيمه دوم بر اثر تمركز بازيكنان دو گل را از تيم حريف دريافت كرديم اما در نيمه دوم در زمين تسلط پيدا كرديم و توانستيم بازي را به تساوي بكشيم.
خورشيدي اضافه كرد: داور مسابقه بابك رضي را از تيم ما اخراج كرد و يك پنالتي را نيز براي تيم پاس نگرفت و بعد براي تيم پيكان يك پنالتي گرفت كه بايد كارشناسان داوري فيلم را نگاه كنند و در مورد اين بازي و داوري آن قضاوت كنند.
سرمربي تيم پاس همدان در ادامه گفت: در مورد بازي تيم پاس همدان و پيكان تهران كميته داوران بايد تصميم گيري كند چراكه داور تحت تاثير فشارهای كادر فني تيم پيكان قرار گرفت.
وی عنوان داشت: داوران بازنشسته زیادی در کشور وجود دارد که می توان از آنها در مسابقات لیگ یک به عنوان ناظر استفاده کرد و از این راه تعداد ناظرها در بازی ها بیشتر می شود و حق یک تیم ضایع نمی شود.
خورشیدی اظهار داشت: کمیته داوران نگاه خود را به مسابقات لیگ یک تغییر دهد و از این پس شاهد ناظران بیشتری در مسابقات باشیم چراکه لیگ یک پشتوانه لیگ برتر است.
سرمربی تیم پاس همدان گفت: بازیکنان جوانان و امید از لیگ دسته یک بالا می آیند و بازیکنان در لیگ یک می توانند فوتبال خود را نشان دهند بنابراین باید به لیگ یک بها داد.
نظر شما