۳۰ مهر ۱۳۹۲، ۱۰:۲۶

به دلیل نقص فنی؛

پرواز حجاج سیستان و بلوچستان با 15 ساعت تاخیر انجام می شود

پرواز حجاج سیستان و بلوچستان با 15 ساعت تاخیر انجام می شود

زاهدان - خبرگزاری مهر: پرواز حامل آخرین کاروان حجاج سیستان و بلوچستان به دلیل نقص فنی با 15 ساعت تاخیر انجام می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سومین و آخرین پرواز حامل زائران خانه خدا که طبق اعلام قبلی مقرر شده بود ساعت 7:30 صبح روز سه شنبه وارد فرودگاه زاهدان شود به دلیل نقص فنی موفق به پرواز از فرودگاه جده نشد.

مدیر کل فرودگاه های سیستان و بلوچستان در گفتگو با مهر اظهار داشت: متاسفانه این پرواز به دلیل نقص فنی موفق به دریافت اجازه پرواز نشده است و به همین دلیل یک پرواز دیگر به عنوان جایگزین برای حجاج استان در نظر گرفته شده است.

حسن اعرابی مقدم افزود: با وجود در نظر گرفتن پرواز جایگزین اما به دلیل ترافیک سنگین در فرودگاه جده این پرواز با تاخیر و در ساعت 19:30 امشب به وقت محلی از فرودگاه جده انجام خواهد شد.

وی گفت: حجاج ایرانی توسط یک فروند هواپیمای بوئینگ 767 متعلق به شرکت هواپیمایی سعودی از فرودگاه جده به مقصد فرودگاه زاهدان پرواز خواهند داشت و طبق برنامه اعلام شده این پرواز ساعت 22:30 دقیقه امشب در فرودگاه زاهدان بر زمین خواهد نشست.

وی افزود: طبق آخرین اطلاعات دریافتی در حال حاضر تمامی حجاج استان برای استراحت به هتل های محل اقامت خویش بازگشته اند.

وی از تمامی شهروندان و استقبال کنندگان درخواست کرد قبل از عزیمت به منظور استقبال از حجاج و جلوگیری از ازدحام در این فرودگاه از طریق تماس با اطلاعات پرواز نسبت به دریافت اطلاعات لازم اقدام کنند.

کد خبر 2160025

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha