پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ آبان ۱۳۹۲، ۱۶:۵۲

توضیح نادران درباره اعلام برائت صالحی امیری از پرونده بیمه ایران

توضیح نادران درباره اعلام برائت صالحی امیری از پرونده بیمه ایران

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در واکنش به اظهارات موافق وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان در خصوص اینکه وی متهم پرونده بیمه ایران نیست گفت: پرونده بیمه ایران به دادگاه نرفته و در مرحله بازپرسی است و هنوز هیچ کس متهم شناخته نشده است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، در ادامه جلسه بررسی رای اعتماد به وزرای پیشنهادی الیاس نادران با اعلام تذکری نسبت به برخی اظهارات آشوری موافق وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان اعتراض کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: جناب آشوری بحث عزل آقای صالحی به بنده نسبت داده اند، بنده تدبیری را قرائت کردم که نمایندگان در جریان هستند، در آن حکم گفته شده که مدیر اطلاعات تهران توبیخ شود اینکه توبیخ در چه سطحی است نمی دانم.

وی با اشاره به استعلام آشوری از خراسانی قاضی پرونده بیمه ایران گفت: پرونده بیمه ایران به دادگاه نرفته و هنوز کسی به عنوان متهم به آنجا مراجعه نکرده است.

بنابر این اگر آقای آشوری استعلام می کردند که آقای رحیمی نیز متهم است یا نه، جواب استعلام منفی بود چون پروند بیمه ایران در مرحله بازپرسی است و هیچ کس متهم شناخته نشده است.

به گزارش مهر، آشوری عضو هیات رئیسه در دفاع از وزیر پیشنهادی ورزش در خصوص اتهامات وی در پرونده بیمه ایران گفت از قاضی پرونده بیمه ایران استعلام کرده چنین متهمی به دادگاه احضار نشده است.

کد خبر 2163584

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha