پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ آبان ۱۳۹۲، ۹:۴۲

ماهواره اروپایی صبح امروز سقوط کرد/ استرالیا محتمل ترین محل برخورد

ماهواره اروپایی صبح امروز سقوط کرد/ استرالیا محتمل ترین محل برخورد

ماهواره اروپایی GOCE که از چندی پیش سقوط آن پیش بینی شده بود ساعت 3:30 دقیقه صبح به وقت ایران از اتمسفر زمین عبور کرد و سوخت.

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس اعلام سازمان فضایی اروپا ماهواره اروپایی GOCE هنگام عبور از اتمسفر زمین سوخت و بقایای آن احتمالا جایی در مسیر آسیای شرقی و غرب اقیانوس آرام تا قطب جنوب سقوط کرده است.

این سازمان یادآور شده است که محتمل ترین محل برخورد این ماهواره برفراز اقیانوس و مناطق قطبی و همچنین مناطق غیر مسکونی استرالیا بوده است.

آخرین باری که این ماهواره رصد شد، در ساعت 10:42 دقیقه شب به وقت گرینویچ (1:12 صبح به وقت ایران) بر فراز قاره قطب جنوب در ارتفاع 121 کیلومتری زمین بود. دانشمندان این ماهواره را هنگام سقوط مدنظر داشتند تا بتوانند محل سقوط را تعیین کرده و از ایمنی مردم اطمینان حاصل کنند.

از وقتی که مسئله سقوط این ماهواره مطرح شد هیچ کس چون دانشمندان اطمینان نداشتند که بقایای این ماهواره روی اقیانوسها که 70 درصد سطح زمین را پوشانده اند، سقوط خواهد کرد.

دو سوم سطح زمین با آب و مناطق وسیع خالی از سکنه ساخته شده است از این رو خطر این ماهواره برای انسان بسیار پایین بود.

این ماهواره 1.2 تنی با بودجه 466 میلیون دلار توسط مهندسان ایتالیایی و آلمانی ساخته و در سال 2009 به فضا پرتاب شد تا نوسانهای گرانشی زمین را مشخص کند.

این ماهواره شبیه به سر پیکان که در رسانه ها به علت ظاهر براق و شفاف و طراحی ایرودینامیک خود به "فراری فضایی" مشهور شده است در تاریخ 21 اکتبر (29 مهر) سوخت زنون خود را به اتمام رساند و از آن زمان به آهستگی سقوط خود را آغاز کرد.

کد خبر 2173622

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha