پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ دی ۱۳۹۲، ۱۴:۱۱

پروفسور خدایی مطرح کرد:

رشد چشمگیرپژوهش در کشور/ انتخاب "محمد باقر قلی وند" به عنوان پژوهشگر برتر کشور

رشد چشمگیرپژوهش در کشور/ انتخاب "محمد باقر قلی وند" به عنوان پژوهشگر برتر کشور

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه از رشد 11 درصدی فعالیت های پژوهشی در کشور خبرداد و آن را یک رشد چشمگیر دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی خدایی پیش از ظهر امروز در مراسم نکوداشت برترین پژوهشگر کشور که در دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد اظهار داشت: در بحث پژوهش، کشف حقایق هستی بسیار زیبا بوده و روح انسانی نیز این حقیقت را دوست دارد و برای به دست آوردن آن تلاش می کند.

وی با اشاره به اینکه کشف حقیقت در وجود همه انسان ها نهادینه است افزود: پژوهشگر به دنبال کشف حقیقت از خانه و حتی کشور خود دور می شود و برای به دست آوردن آن از هیچ تلاشی فروگذار نمی کند.

خدایی خاطر نشان کرد: اساتید و دانشجویان ما در سالهای اخیر در بخش پژوهشی بسیار مطلوب عمل کرده و پیشرفت های چشمگیری داشته اند و ظرفیت های زیادی در این زمینه وجود دارد که باید نهایت استفاده را از آنها ببریم.

رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه همچنین از رشد 11 درصدی کارهای پژوهشی در کشور خبر داد و گفت: پزوهشگران توانمندی در سطح کشور هستند و زمینه و ظرفیت لازم نیز برای پیشرفت هر چه بیشتر آنها وجود دارد که باید بهترین استفاده را از آنها ببریم.

خدایی افزود: دانشگاه رازی نیز در راستای پیشرفت های کشور در زمینه پژوهش رشد قابل توجهی داشته که از جمله آنها می توان به پیشرفت در زمینه هوا فضا، سلول های بنیادی و زیست شناسی و ... را نام برد.

وی در پایان یادآور شد: دانشگاه رازی طی سال گذشته 900 اثر پژوهشی ارائه کرده که شامل 500 مقاله ISI و 400 مقاله دیگر در زمینه های مختلف می شود.

 در این مراسم پروفسور محمد باقر قلی وند به عنوان پژوهشگر برتر کشور در سال جاری برگزیده و مورد تجلیل قرار گرفت.

 

کد خبر 2201436

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha