پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ دی ۱۳۹۲، ۱۰:۰۶

محمودی خبرداد:

آغاز بررسی آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره فیلم کوتاه بسیج

آغاز بررسی آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره فیلم کوتاه بسیج

اصفهان – خبرگزاری مهر: دبیر سومین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اصفهان گفت: دبیرخانه سومین جشنواره فیلم کوتاه بسیج بررسی آثار ارسالی هنرمندان استان اصفهان را آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر محمودی دبیر سومین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اصفهان درباره روند برگزاری این جشنواره گفت: مهلت ارسال آثار برای هنرمندان تا 15 آذرماه سال 92 بود که به دلیل استقبال زیاد هنرمندان تا پایان وقت اداری 30 آذرماه تمدید و در حال حاضر آثار هنرمندان در حال بررسی است.

وی با بیان اینکه مرحله دوم داوری آثار به صورت جدی‌تر و سخت تر خواهد بود، ادامه داد: داوری آثار رسیده به این دوره از جشنواره آغاز شده و هیئت داوران علی اکبر بکتاشیان،غلامرضا عزیزالهی و جلیل فرجاد در مرحله اول از میان 240 اثر،آثار برگزیده را برای داوری نهایی انتخاب می‌کنند.

محمودی در خصوص اعلام نتایج برگزیدگان مرحله اول تصریح کرد: اسامی برگزیدگان طی روزهای آینده به اطلاع هنرمندان خواهد رسید.

دبیر سومین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اصفهان در پایان گفت: این جشنواره به صورت رقابتی برگزار می شود و به برگزیدگان تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جوایز نقدی اهدا خواهد شد.

 

کد خبر 2207884

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha