پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ دی ۱۳۹۲، ۱۴:۴۸

مصلح تاکید کرد:

عدالت در تغییر مدیران رعایت شود/ برخی مدیران در عین شایستگی تغییر می‌کنند

عدالت در تغییر مدیران رعایت شود/ برخی مدیران در عین شایستگی تغییر می‌کنند

بوشهر- خبرگزاری مهر: امام جمعه خورموج گفت: با روی آمدن دولت جدید در تغییر مدیران عدالت رعایت شود و مدیرانی که شایستگی و تعهد لازم را دارند حفظ شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالحسین مصلح در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر خورموج ضمن رعایت تقوای الهی در همه شئونات زندگی اظهار داشت: در زندگی خود را وابسته و نیازمند به خدا بدانیم و محرمات را ترک کنیم تا زمینه سعادت در دنیا وآخرت فراهم شود.

وی افزود: تقوای الهی مهمترین موضوع و مطلب است که هر هفته در خطبه‌های نماز جمعه تکرار می شود و بر خطیب واجب است که خودش و دیگران را به این امر مهم توصیه و سفارش کند.

مصلح در ادامه به احادیثی از امام حسن عسکری اشاره و گفت: امام یازدهم شیعیان جهان می فرماید شما را سفارش به کار وتلاش برای خدا و قدم برای خدا برداشتن می کنم .

وی یادآور شد: امام حسن عسکری (ع) همه ما را به انجام سجده طولانی سفارش کرده است و باید طوری باشد که سجده طولانی برای ما لذت داشته باشد که انسان می‌تواند بارهای سنگین گناه از دوش خود بردارد.

لزوم رعایت موارد اخلاقی در خانواده

مصلح به یکی دیگر از عوامل فشار قبر اشاره و بیان کرد: اخلاق بد در خانواده یکی از عواملی است که باعث فشار قبر می شود و انسان اگر می‌خواهد از فشار قبر او کاسته شود باید اخلاق خوبی در خانواده داشته باشد.

وی با سالروز شهادت یازدهمین اختر تابناک ولایت و امامت حضرت امام حسن عسکری (ع) گفت: امام مظلوم در طول عمر شریفشان همواره در محاصره دشمنان قرار داشت و هم اکنون نیز مظلوم واقع شده است.

مصلح بیان داشت: بسیاری اوقات زمانی که برای زیارت انسان می رود مسیر زیارت از طرف تکفیرهای خبیث بسته شده و اجازه زیارت نمی دهند.

وی با اشاره به اینکه بارگاه ملکوتی امام مورد هجمه دشمنان قرار گرفته و تخریب شده ولی به همت مردم مسلمان جهان و ایران هم اکنون در حال بازسازی است اضافه کرد: از هئیت‌های مذهبی و اداره تبلیغات شهرستان که تدارک برنامه‌های عزاداری این روز را دیدند تقدیر می کنم.

برخی مدیران در عین شایستگی تغییر می‌کنند

مصلح با تبریک آغاز امامت اما عصر یگانه منجی عالم بشریت اظهار داشت: خودمان را آماده و وظیفه خودمان را در زمان غیبت انجام دهیم و خدمت‌گزاران مردم در هر پست ومقامی که هستند وظیفه خودشان یعنی عدالت انجام دهند.

وی تصریح کرد: مردم ببینند و مشاهده کنند در حکومت عدالت گستر امام زمان (عج) در همه زمینه های فرهنگی،اجتماعی و سیاسی و غیره عدالت رعایت شده است.

مصلح با توجه به اینکه هم اکنون در حال تغییر و تحولات در پست های مختلف هستیم یادآور شد: هر دولتی که سرکار می آید مسئولین دولت گذشته عوض می شوند ولی ما می بینیم افرادی هستند که لیاقت، شایستگی، تعهد و تخصص لازم را دارند که اقتضا می کند در این پست باشند ولی آن را عوض می کنند.

کد خبر 2211479

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha