پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ بهمن ۱۳۹۲، ۱۱:۱۸

کاکاوند:

2.5 میلیارد ریال برای اجرای پروژه های دهه فجر آبفار لرستان هزینه شد

2.5 میلیارد ریال برای اجرای پروژه های دهه فجر آبفار لرستان هزینه شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان از هزینه شدن دو میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار برای اجرای پروژه های دهه فجر این شرکت خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کاکاوند صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای اجرای پروژه های مد نظر که قرار است دهه فجر امسال در روستاهای لرستان به بهره برداری برسند بیش از دو میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.

وی با اشاره به پروژه های دهه فجر سالجاری شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان تصریح کرد: در دهه فجر امسال دو طرح آبرسانی به روستاهای "فرمان آباد" شهرستان ازنا و روستای "کمشهران" شهرستان پلدختر به بهره برداری می رسد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه لرستان دارای دو هزار و 861 روستا است عنوان کرد: از این تعداد حدود هزار و 530 روستا بالای 20 خانوار هستند.

کاکاوند با اشاره به تعداد روستاهای تحت پوشش این شرکت عنوان کرد: هم اکنون هزار و 267 روستا لرستان تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی هستند.

وی همچنین تعداد مشترکان تحت پوشش این شرکت را 111 هزار مشترک اعلام کرد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان همچنین با اشاره به روستاهای فاقد آب آشامیدنی لرستان تصریح کرد: در حال حاضر 145 روستای بالای 20 خانوار لرستان فاقد آب آشامیدنی هستند و از این تعداد حدود 90 روستا از طریق تانکر آبرسانی می شوند.

کاکاوند با اشاره به اجرای مجتمع های آبرسانی روستایی در لرستان بیان داشت: برای بهره برداری کامل از این مجتمع ها حدود 63 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اعتبارات شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان طی سالجاری اشاره کرد و گفت: این میزان 25 میلیارد تومان است که تا کنون تنها شش میلیارد و 200 میلیون تومان از آن تخصیص یافته است.

کد خبر 2220858

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha