۱۱ بهمن ۱۳۹۲، ۱۵:۲۷

آيت الله نورمفيدي:

توجه به مسائل اقتصادي مردم مهمترين مسئله بودجه سال 93 است

توجه به مسائل اقتصادي مردم مهمترين مسئله بودجه  سال 93 است

گرگان- خبرگزاري مهر: نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان با اشاره به لایحه بودجه سال آتی گفت: مهمترین مساله در بودجه 93 توجه به مسائل اقتصادی است و تا تولید در این کشور رونق پیدا نکند مشکلات امروز اقتصادی ما رفع نخواهد شد و مشکل بیکاری با تولید داخلی حل می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید کاظم نورمفیدی ظهر جمعه  در خطبه های این هفته نماز سیاسی عبادی شهر گرگان افزود:  البته اولویت مسائل اقتصادی باید بر تکیه بر اقتصاد مقاومتی که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی می باشد، صورت گیرد و متکی بر نفت نباشیم، زیرا اگر در شرایط تحریم قرار بگیریم، نمی توانیم نفت را به فروش برسانیم و در اقتصاد به مشکل خواهیم خورد.

وي ابراز داشت: امروز باید تولید در این کشور به عنوان فرهنگ و یک عمل صالح مطرح شود و آن هم تولیدی که بتوان با جنس های خارجی رقابت کند، که این بهترین عمل صالح است.

آيت الله نورمفيدي تصریح کرد: تولیدگران را باید تشویق و ترغیب کرد و آنها را وارد میدان کرد و بخش خصوصی باید در میدان فعال شود و دولت باید به آنها کمک کند.

وی ادامه داد: امروز مهمترین وظیفه بانک ها برای کمک به بخش خصوصی این است که تسهیلاتی که می دهند به سمت تولید به خصوص در کشاورزی، صنعت و گردشگری برود، نه اینکه این سرمایه عظیمی که در اختیار بانک ها است به شکل های دیگر خرج شود.

امام جمعه شهرستان گرگان خاطرنشان كرد: امروز در هیچ کجای دنیا کسی نمی تواند مدعی این باشد و یا بگوید که ایران استقلال ندارد و زیر سلطه بیگانگان باشد.

وي ادامه داد: امروز تصمیم گیری کشور برعهده مردم می باشد، زیرا  در گذشته وضعیت کشور اینطور نبود و از جاهای دیگر، فرمان می آمد.

آيت الله نورمفيدياظهار داشت: همه تصمیمات امروز در نظام جمهوری اسلامی اعم از حضور در انتخابات ریاست جمهوری، نمایندگان مجلس و شوراهای اسلامی برعهده خود مردم می باشد.

وی در ادامه تصریح کرد: یکی دیگر از اهداف این نظام و انقلاب بر این بوده که حرکت کلی کشور براساس ارزش های اسلامی باشد و از چارچوب دین خارج نشود و قوانین و مقررات کشور که اتخاذ می شود، احکام شرعیه بر آن منطبق باشد و دارای ارزش های اسلامی باشد.

آیت الله نورمفیدی گفت: این مملکت دهها بلکه قرن ها زیر سلطه بیگانگان بود و در این کشور یا غرب و یا شرق و یا در مقطعی هر دو حکومت و سلطه می کردند و رسما آمریکائی ها بر این کشور حکومت داشتند.

به گفته وي ، آنها حتی بر ارتش، آموزش و پرورش، اقتصاد و مسائل و سیاست های داخلی و خارجی ما حکومت داشتند و این در واقع یک منجلاب برای کشور ما محسوب می شد که زیر سلطه بیگانگان باشد.

نماينده ولي فقيه در شهر گرگان  یادآور شد: ما این انقلاب را با این شرایط به دست آوردیم و تا امروز نگه داشته ایم و خدشه ای به آن وارد نشده است، البته این مهم به این معنا نیست که مشکلی نداریم و اگر مشکلی وجود دارد یا از سوی خودمان است و یا از سوی بیرون ها و بیگانگان به وجود می آید که باید در این خصوص مقاومت داشته باشیم و با تدبیر، درایت و برنامه ریزی مشکلات را حل کنیم.

کد خبر 2225500

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha