پیام‌نما

إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُمْ بُنْيَانٌ مَرْصُوصٌ * * * خدا کسانی را دوست دارد که صف زده در راه او جهاد می‌کنند [و از ثابت قدمی] گویی بنایی پولادین و استوارند. * * * دوست دارد خدا كسانى را / كه بجنگند در طريق خدا

۲۳ بهمن ۱۳۹۲، ۱۵:۱۴

سی و هشتمین شماره انشاء و نویسندگی ویژه داستان منتشر شد

سی و هشتمین شماره انشاء و نویسندگی ویژه داستان منتشر شد

سی و هشتمین شماره مجله آموزشی، پژوهشی، خبری، اطلاع رسانی و تحلیلی «انشاء و نویسندگی» در سال پنجم خود ویژه داستان منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، این شماره به انتشار آثاری از کارگاه داستان سیامک گلشیری، طلا نژادحسن و محمدجواد جزینی اختصاص داشته که داستان‌ها توسط همین اساتید و نویسندگان مورد نقد و بررسی قرار گرفته است.

همچنین «انشا و نویسندگی» مطالبی را از هوشنگ مرادی کرمانی، نعمت‌الله فاضلی و سیدحمید حیدری ثانی منتشر کرد.

لازم به ذکر است در این ماهنامه که با مدیرمسئولی سیدحسین محمدی حسینی‌نژاد منتشر می‌شود، این مطالب را می‌خوانیم: داستان‌های کارگاهی، انشا، نوشتن درمانی، کارگاه طنزنویسی، تئاتر اکسپرسیونیسم و نیز بایستگی درج نام ویراستار در کتاب‌ها.

کد خبر 2235076

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha