پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ بهمن ۱۳۹۲، ۱۹:۴۴

سیدزاده خبر داد؛

سینما بهمن بوشهر بازگشایی شد/ توافق با اداره برق برای پرداخت بدهی برق

سینما بهمن بوشهر بازگشایی شد/ توافق با اداره برق برای پرداخت بدهی برق

بوشهر - خبرگزاری مهر: رئیس حوزه هنری استان بوشهر گفت: با توافق صورت گرفته با شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر، سینما بهمن بوشهر بازگشایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سینما بهمن بوشهر قدیمی‌ترین سینمای استان بوشهر است که صبح امروز برق این سینما به علت عدم پرداخت بدهی قطع شده بود.

سید حسین سیدزاده رئیس حوزه هنری استان بوشهر در این زمینه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پس از قطع برق سینما بهمن بوشهر تلاش‌ها را برای وصل مجدد برق این سنما و اکران فیلم‌ها آغاز کردیم.

وی با اشاره به توافقات صورت گرفته با شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر برای وصل مجدد برق این سینما، بیان داشت: درآمدهای سینما پائین است و این درآمدها جوابگوی هزینه‌های سینما از جمله هزینه برق نیست و نتوانستیم هزینه‌های آن را پرداخت کنیم.

رئیس حوزه هنری استان بوشهر با اشاره به بدهی 35میلیون تومانی برق این سینما، افزود: با توافقات صورت گرفته، بدهی برق این سینما را در اقساط مختلف پرداخت خواهیم کرد.

وی که به نحوه محاسبه هزینه برق این سینما معترض بود، تاکید کرد: ماهانه دو میلیون تومان هزیه برق این سینما می‌شود که نسبت به این موضوع اعتراض داریم و انتظار داریم که متناسب با برق مصرفی برای ما محاسبه شود.

سیدزاده در ادامه با تقدیر از همکاری اداره برق برای وصل مجدد برق این سینما، اضافه کرد: هزینه‌های برق سینماها در دیگر شهرها بسیار کمتر از هزینه برق سینما در بوشهر است.

لازم به ذکر است که فیلم بالابان ساخته فیلمساز بوشهری سید رضا صافی است در سینما بهمن بوشهر در حال اکران است.
 

کد خبر 2239290

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha