به گزارش خبرنگار مهر، در طرح اكرام هر فرد حقيقي يا حقوقي كفالت مادي و معنوي يك يا چند نفر از ايتام واجد شرايط، فرزندان یتیم بی سرپرست دختر تازمان ازدواج و پسر زیر 18 سال سن مورد حمایت مادی و معنوی حامیان خیًر که آمادگی خود را برای رسیدگی به ایتام اعلام نموده اند ، قرار می گیرند.
حامي فردي است كه به طرح اكرام اطمينان كرده و آرامش دل خويش را در كنار فرزندي يتيم يافته است و ورودش به طرح اكرام به منظور داشتن سهمي در سبد هزينه هاي سنگين زندگي يتيمي است كه سايه پدري و بعضاً سايه والدين رادربالاي سر خود حس نميكنند و سايباني براي خود نمي بيند تا خستگي روزگار و گرماي جانكاه زندگي را در زير سايه آن از تن خود بزدايند.
در این راستا کمیته امدادامام خمینی(ره)شهرستان دیربرای سپاس و قدردانی از حامیان ایتام، چهارشنبهشب همایشی تحت عنوان همایش تجلیل از حامیان فرهنگی طرح اکرام و ایتام با حضور حامیان فرهنگی در آموزش و پرورش شهرستان دیر برگزارکرد.
برنامه ریزی مساجد محلات برای جلب حامیان برای کمیته امداد
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری دیر گفت: هر کس عمل صالحی انجام دهد سود این عمل به خود انسان بر میگردد بهویژه برای یتیم که زیاد سفارش شده است.
مصطفی فخرایی افزود: همه مردم ومسئولان باید با برنامه ریزی بهتری سعی کنند تا حمایت از ایتام در جامعه نهادینه وگسترش یابد.

وی گفت: مساجد محلات می توانند با برنامه ریزی زمینه جذب حامیان بیشتر را برای کمیته امداد امام پیدا کنند.
فرهنگیان نیکوکار دیر در زمینه حمایت از ایتام پیشقدم هستند
مدیر آموزش و پرورش دیر گفت: عهده گرفتن ایتام واجدالشرایط در اسلام از کارهای نیک واز دستورات موکد اسلام می باشد.
عبدالرسول صالحی افزود: فرهنگیان نیکوکار شهرستان دیر در زمینه حمایت از ایتام پیشقدم هستند و با ایجاد برنامه بتوانیم تعداد حامیان فرهنگی را افزایش دهیم.
وی گفت: اگر بتوانیم دل یتیمی را با حمایت از آن خشنود سازیم خداوند در کارنامه اعمال ما پاداش خواهد نوشت.
اشتغال و خودکفایی یک هزار خانوار دیری/ حمایت از 1200 دانشآموز و دانشجو
مدیرکمیته امدادامام خمینی(ره)شهرستان دیر گفت: کمیته امداد امام خمینی این شهرستان در بخشهای مختلف خدمات بسیار خوبی برای افراد تحت پوشش ارائه داده است.
محمد پورسالم افزود: اشتغال و خودکفایی یک هزار و30 خانوار، حمایت از900دانش آموز،240دانشجو،120 کودک دچار سوء تغذیه و بهره مندی 300 خانوار از خدمات تعمیراتی مسکن بخشی از خدمات این نهاد مقدس است.
طرح اکرام ایتام یک طرح گمنام و جهانی است
مدیرکمیته امدادامام خمینی(ره)شهرستان دیر ادامه داد: طرح اکرام ایتام یک طرح گمنام و جهانی است که با استقبال بسیار خوب حامیان در کشور وخارج از کشور روبرو شده است.
وی اضافه کرد: هم اکنون 278 یتیم تحت پوشش این نهاد مقدس قراردارد که تعداد457 حامی دارند که 70نفراین حامیان فرهنگی هستند و کل حامیان در 11ماه امسال سه میلیارد ریال به صورت نقدی و جنسی به ایتام کمک کردهاند.

پورسالم گفت: کمیته امدادامام(ره) شهرستان دیر در بخش دارو درمان، مسکن، خدمات تحصیلی وآموزشی وتامین وسایل منزل مددجویان نیزخدمات بسیار خوبی انجام داده است.
وی افزود: هم اکنون دوهزار و620 خانوار در قالب شش هزار نفر از خدمات کمیته امداد امام این شهرستان بهرمند هستند.
رسیدگی به مشکلات ایتام و رفع آن ها
مسئول واحد طرح اکرام و ایتام کمیته امدادامام خمینی شهرستان دیر گفت: رسیدگی به مشکلات ایتام و رفع آن ها در دستور کار این واحد قرار دارد.
عبدالخالق محمودی ضمن قدردانی از حمایت نقدی و جنسی حامیان از ایتام افزود: حامیان باید بیشتر به واحد طرح اکرام ایتام سر بزنند تا با کمک همدیگر بتوانیم سبد هزینه های سنگین زندگی ایتام را سبک کنیم.
مسئول واحد طرح اکرام و ایتام کمیته امدادامام خمینی شهرستان دیرگفت: مشاوره و راهنمایی از حامیان نیز میتواند ما را در ارائه خدمات به ایتام کمک کند.


نظر شما