پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ اسفند ۱۳۹۲، ۱۱:۴۵

منتظری:

لرستانیها 7 میلیارد ریال در قالب جشن نیکوکاری کمک کردند

لرستانیها 7 میلیارد ریال در قالب جشن نیکوکاری کمک کردند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیر کل کمیته امداد استان لرستان گفت: تا کنون بیش از هفت میلیارد ریال به صورت نقدی و غیر نقدی از طریق جشن نیکوکاری جمع آوری شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ولی اله منتظری صبح یکشنبه در این رابطه به خبرنگاران گفت: جشن نیکوکاری همزمان با سراسر کشور در لرستان برگزار شد و همچون سالهای گذشته مردم خیر و نوعدوست این استان در این مراسم به صورت پررنگ حضور یافتند.

مدیر کل کمیته امداد استان لرستان با اشاره به در نظر گرفتن بیش از 250 پایگاه ثابت و سیار در روز جشن نیکوکاری در سطح استان گفت: مردم خیر این استان کمک های خود را در دو بخش نقدی و غیر نقدی به پایگاه های کمیته امداد در سراسر استان تحویل داده اند.

وی اظهار داشت: تاکنون مبلغ 638 میلیون و 330 هزار ریال در بخش نقدی و مبلغ 6 میلیارد و 363 میلیون و 310 هزار ریال در بخش غیر نقدی جمع آوری شده است و کار جمع آوری این کمک ها ادامه دارد.

منتظری در پایان گفت: به دلیل استقبال زیاد هم استانی های خیر و نیکوکار کار جمع آوری کمک های مردمی همچنان ادامه دارد و برخی از این پایگاه ها تا شب عید نوروز آماده دریافت کمک های مردم این استان هستند.
 

کد خبر 2252423

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha