۱۸ اسفند ۱۳۹۲، ۱۵:۰۶

فیلم کوتاه «سه دقیقه فیلمنامه» به نیویورک رفت

فیلم کوتاه «سه دقیقه فیلمنامه» به نیویورک رفت

فیلم کوتاه «سه دقیقه فیلمنامه» به کارگردانی و نویسندگی نرگس خرقانی به جشنواره فیلم Queens world نیویورک راه یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، فیلم کوتاه «سه دقیقه فیلمنامه» به کارگردانی و نویسندگی نرگس خرقانی در ادامه حضور بین المللی خود این بار به جشنواره فیلم «Queens world» نیویورک راه یافت.

این جشنواره مختص فیلم های کوتاه مستند و داستانی است که کارگردان های زن آثارشان را به این جشنواره نمایش می دهند و این فیلم کوتاه در این دوره از جشنواره در شهر نیویورک ایالات متحده آمریکا برگزار می شود.

این فیلم کوتاه قبل از این نیز حضور بین المللی موفقی داشته است و توانسته است در جشنواره هایی چون بیگ لیتل کمدی آمریکا و سندپوینت آمریکا، جشنواره پست آلی شهر سیاتل جشنواره فیلم زنان ارمنستان و همچنین جشنواره فیلم های ایرانی در تورنتو کانادا حضور داشته باشد.

این جشنواره از چهارم تا نهم ماه مارس 2014 برگزار شده است و امروز آخرین روز از برگزاری این رویداد سینمایی است. در این جشنواره فیلم های بسیاری از فیلمسازان مختلف از سراسر جهان به نمایش درمی آید.

در این فیلم آرین آذری، شیما شریفی، علی شریفی، غزل غفاری، سروش حسین جانی به عنوان بازیگر حضور داشتند فتاح ذی نوری تصویربردار، ابوذر غفاری تدوینگر، کامران کیان ارثی صدابردار، و گلزار پور رحیم طراح پوستر از دیگر عوامل این فیلم سینمایی هستند.

کد مطلب 2252654

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha