به گزارش خبرنگار مهر، سردار بهمن امیری مقدم ظهر یکشنبه در حاشیه رزمایش طرح شدآمدی نوروز ٩٣ در محل ستاد فرماندهی نیروی انتظامی استان خراسان رضوی ابراز کرد: این رزمایش با مشارکت سازمان هایی چون راهداری،هلال احمر، اورژانس، شهرداری و شرکت های امداد خودروی خراسان رضوی برگزار می شود.
وی اظهار کرد: از امروز ١٢٠ اکیپ پلیس راه، ٣٠ اکیپ نیروی انتظامی و١۵٠ اکیپ از سایر ارگانهای هلال احمر، اورژانس، راهداری و چندین ارگان دیگر در محلهای تعیین شده مستقر شدند.
سردار امیری مقدم در بخشی دیگر از سخنانش عنوان کرد: براساس برنامه هایی که همه ساله در خصوص چهارشنبه پایان سال انجام می شود و فرهنگ سازی و اطلاعرسانی که دو،سه سال اخیر انجام گرفته، خود خانواده ها حافظ امنیت جان خود و فرزندانشان هستند.
وی تاکید کرد: پلیس نمی خواهد مردم انتخاب نادرستی داشته و در چهارشنبه آخر سال مشکلی که منجر به قطع عضو، نابینایی و دیگر صدمات جبرانناپذیر شود، پیش بیاید.
فرمانده انتظامی خراسان رضوی تصریح کرد: ما از ابتدا با توزیع کنندگان مواد محترقه برخورد کرده ایم و با توجه به کشفیات انجام شده، مواد محترقه محدودی توزیع شده است.
سردار امیری مقدم ابراز کر د: ما به عنوان پلیس در جهت اطلاع رسانی از طریق آموزش در مراکز آموزشی و محلات تلاشمان را کردهایم تا از اتفاقاتی که ممکن است پیش آید ، جلوگیری کنیم.
وی عنوان کرد: ما با شادی مردم مخالف نیستیم اما آنها نیز باید از خط قرمز ها و ناهنجاریها فاصله بگیرند.
فرمانده انتظامی خراسان رضوی در پایان تاکید کرد: با افراد خاطی که باعث اذیت وآزار مردم میشوند مانند موتورسواران و رانندگان خاطی برخورد سختی خواهیم داشت و این افراد تا پایان نوروز مهمان ما خواهند بود.
نظر شما