پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ اسفند ۱۳۹۲، ۱۲:۱۲

ظرفیت تولید برق ایران افزایش یافت

ظرفیت تولید برق ایران افزایش یافت

همزمان با کسری 2000 مگاواتی تولید برق کشور برای تابستان سال 1393، یک واحد جدید نیروگاهی با ظرفیت تولید 162 مگاوات در قالب طرح ساخت نیروگاه برق ایرانشهر در جنوب شرقی ایران در مدار بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، دولت تدبیر و امید برای تابستان سال آینده با کسری حدود 2000 مگاواتی برق روبرو است به طوری که پیش بینی می شود تابستان سال 93 پیک مصرف برق کشور به 50 هزار مگوات افزایش یابد.

از این رو برای جبران بخشی از این کسری برقی، راه اندازی 10 واحد نیروگاهی حرارتی و برريالابی در دستور کار وزارت نیرو قرار گرفته است که یکی از این 10 واحد جدید نیروگاهی امروز در مدار بهره برداری قرار گرفت.

وزارت نیرو امروز با انتشار گزارشی، اعلام کرد: نخستین واحد بخش گاز نیروگاه بمپور در ایرانشهر سیستان و بلوچستان به شبكه سراسري برق کشور متصل شد.

ظرفیت بخش گاز نیروگاه برق بمپور حدود ۳۲۴ مگاوات است و با احداث یک واحد بخش بخار به ظرفیت ۱۶۰ مگاوات، ظرفیت کل نیروگاه درمجموع تا سقف ۴۸۴ مگاوات قابل افزایش است.

با این وجود نخستین واحد از دو واحد بخش گاز نیروگاه سیکل ترکیبی بمپور (ایرانشهر) با ظرفیت ۱۶۲ مگاوات وارد مدار شبکه سراسری برق کشور شده است. این نیروگاه در قالب دو واحد گازی و یک واحد بخار از مجموعه طرح ۶۰۰۰ مگاوات نیروگاه گازی (فاز دوم) در استان سیستان و بلوچستان در حال احداث است.

بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته،‌ دومین واحد گاز این نیروگاه اواخر فرودین‌ ماه سال آینده وارد مدار برق کشور خواهد شد. این نیروگاه در راستای توسعه تولید برق در کشور و پاسخگویی به رشد مصرف در منطقه،‌ استفاده از حداکثر توان مهندسی داخل کشور و ارتقای دانش فنی در ساخت نیروگاه‌های حرارتی در پنج کیلومتری جاده بمپور و در زمینی به مساحت حدود ۴۸ هکتار در حال ساخت است.  

به گزارش مهر، در حال حاضر ایران با در اختیار داشتن بیش از 70 هزار مگاوات ظرفیت نصب شده تولید برق به بزرگترین تولیدکننده برق و انرژی در بین کشورهای منطقه خاورمیانه تبدیل شده است.

پیش بینی می شود تا پیش از تابستان سال آینده ظرفیت نصب شده تولید برق ایران به حدود 73 هزار مگاوات و در صورت جذب 50 میلیارد دلار منابع مالی این ظرفیت تا سال 1400 به حدود 100 هزار مگاوات افزایش یابد.

کد خبر 2258830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha