پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ فروردین ۱۳۹۳، ۱۲:۵۳

اعلام شرایط شرکت در کارگاه «درس‌گفتارهای روش تحقیق در سینمای مستند»

اعلام شرایط شرکت در کارگاه «درس‌گفتارهای روش تحقیق در سینمای مستند»

فیلمسازان جوان، دانشجویان و هنرجویان سینما که نسبت به ثبت نام در کارگاه تخصصی «درس گفتارهای روش تحقیق در سینمای مستند» اقدام نکرده اند تا پایان هفته جاری فرصت دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به منظور توسعه مباحث تحقیق و پژوهش در تولیدات سینمای مستند و تقویت هر چه بیشتر رویکرد تحقیقی فیلمسازان در فرایند تولید مستند، اقدام به برگزاری مجموعه درس گفتارهای روش تحقیق در سینمای مستند در اردیبهشت و خرداد ماه 1393 کرده است.

جمعی از اساتید پیشکسوت و صاحب نظر در عرصه تحقیق و پژوهش چون ناصر فکوهی، محمد تهامی نژاد، احمد ضابطی جهرمی، شهاب الدین عادل، علی بلوک باشی، مهرداد زاهدیان، همایون امامی و ناهید عبدی، مدرسان مجموعه درس گفتارهای روش تحقیق در سینمای مستند هستند که این کارگاه ها از اول اردیبهشت ماه و طی 8 جلسه متناوب، در سالن سینماحقیقت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی برگزار خواهد شد.

ثبت نام در این کارگاه ها از طریق پایگاه اینترنتی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به نشانی www.defc.ir و www.cinematajrobi.ir صورت می گیرد. شرایط و مدارک لازم ثبت نام، هزینه حضور در کارگاه ها، جدول برنامه ها، موضوع کارگاه ها، اساتید هر درس گفتار و... هم روی این سایت ها قرار گرفته است.

دانشجویان رشته هنر و سینما (با ارائه کارت دانشجویی معتبر)، مستندسازان (با ارائه معرفی نامه از انجمن مستندسازان) و هنرجویان انجمن سینمای جوان (با ارائه معرفی نامه از انجمن سینمای جوانان ایران) می توانند ضمن تکمیل فرم ثبت نام در این کلاس ها شرکت کنند.

با توجه به محدودیت تعداد پذیرفته شدگان، اولویت با افرادی است که زودتر ثبت نام کرده اند. ضمن اینکه به متقاضیانی که در تمامی جلسات این درس گفتارها حضور فعال داشته باشند، گواهی شرکت اعطا خواهد شد.
 

کد خبر 2264312

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha