به گزارش خبرنگار مهر، سردار کریم کشوری پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه امسال در طرح نوروزی نسبت به سالهای گذشته استان وضعیت بسیار خوبی از لحاظ کاهش تلفات جاده ای داشته ایم و کاهش 20 درصدی در حوزه پلیس راه با توجه به افزایش 35 درصدی سال گذشته و میانگین کشوری امسال که کاهش 12 درصدی داشته بسیار حائز اهمیت است.
وی یادآور شد: البته در بحث وقوع تصادفات نسبت به مدت مشابه سال گذشته 20 درصد افزایش داشته ایم اما با توجه به کم شدن تعداد فوتی ها و کاهش 36 درصدی آمار مجروحین این آمارها بسیار نوید بخش و نشان دهنده رعایت بهتر قوانین و کنترل سرعت از سوی رانندگان بوده است.
سردار کشوری افزود: امسال در وقوع انواع مختلف سرقت ها کاهش بسیار خوبی داشته ایم که در زورگیری 37 و نیم درصد، سرقت مسلحانه 50 درصد و سرقت احشام 50 درصد گویای این مطلب است و البته در بحث سرقت احشام این میزان کاهش با توجه به عشایری بودن استان رقم بسیار قابل توجهی است.
این مقام انتظامی در ادامه با اشاره به کاهش محسوس سرقت به عنف و کیف قاپی در ایام تعطیلات امسال با توجه به شلوغی بازار ها آن را بسیار مثبت ارزیابی کرد و افزود: مطمئنا همکاری خوب مردم و کارها و اقدامات پیشگیرانه خوب پلیس در این زمینه بسیار موثر بوده است.
سردار کشوری در پایان تصریح کرد: با توجه به اینکه امسال بیشتر تمرکز ناجا روی جاده ها و محور های برون شهری استان بوده بهترین نتایج هم از همین حوزه کسب شده است.
نظر شما