پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ فروردین ۱۳۹۳، ۱۲:۰۳

صفایی خواستار شد:

تلاش مضاعف برای ایجاد اشتغال در بخش‌های مختلف گناباد صورت گیرد

تلاش مضاعف برای ایجاد اشتغال در بخش‌های مختلف گناباد صورت گیرد

گناباد - خبرگزاری مهر: فرماندار گناباد گفت: با توجه به بحران اشتغال درسالهای پیش رو باید با به خدمت گرفتن سرمایه‌های کوچگ و بزرگ در بخش‌های مختلف برای ایجاد اشتغال همت کنیم و تلاش مضاعف صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صفایی پنجشنبه شب در کمیته کارگروه اقتصاد مقاومتی و اشتغال شهرستان گناباد که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی را نمی‌‌‌توان صرفاً مقاومت اقتصادی دانست، بلکه ایجاد امنیت و ثبات در اقتصاد و عدم تزلزل در برابر شوک‌‌‌های خارجی اقتصادی یا همان استقلال اقتصادی از شاخصه‌‌‌های بارز اقتصاد مقاومتی است. 
 
فرماندار گناباد افزود: دشمن در طول چند دهه‌ اخیر، تمام ابزارهای مبارزه با تفکر جمهوری اسلامی را امتحان کرده است، اما ابزاری که همیشه در کنار ابزارهای دیگر بوده مبارزه‌ اقتصادی است که امروز تبدیل به آخرین ابزار دشمن شده است.
 
صفایی گفت: با مطالعه صورت گرفته برای ایجاد هر شغل به طور متوسط حدود یک میلیارد ریال اعتبار نیاز است و تامین این اعتبار تنها از عهده دولت خارج است.
 
وی افزود: با توجه به بحران اشتغال در سالهای پیش رو باید با به خدمت گرفتن سرمایه های کوچگ و بزرگ در بخشهای مختلف برای ایجاد اشتغال همت کنیم و تلاش مضاعف صورت گیرد و این امر شدنی است اگر کارها روان سازی، تسهیل گری و پیگیری جدید صورت گیرد.
 
فرماندار گناباد گفت: حدود 50 هزار میلیارد تومان گردش پولی موسسات پولی و اعتبار خراسان رضوی در سال 92 بود که بیشتر در ساخت برج، خرید زمین، دلالی، طلا، ارز و غیره رد و بدل شده است و اگر بتوان حدود 20 درصد از این اعتبار که برابر با کل اعتبارات پیش بینی شده دولت برای اشتغال در سال 93 است برنامه ریزی و آن را هدایت کرد مشکل اشتغال نیز تا حدود زیادی قابل حل است.
 
صفایی افزود: اقتصاد مقاومتی مختص زمان تحریم و جنگ نیست، بلکه یک چشم‌انداز بلند مدت پیش روی اقتصاد ایران است، زیرا اقتصاد ایران در سایه‌ تفکر جمهوری اسلامی همیشه آماج حملات دشمنان خواهد بود. 
 
وی گفت: اقتصاد مقاومتی به معنای ریاضت اقتصادی نیست، بلکه مفهوم شکوفایی اقتصاد و رفع مشکلات موجود در زیربخش‌های اقتصادی برای جلوگیری از امتیازدهی به دشمنان و بهبود سطح رفاه عموم مردم است.

 

کد خبر 2268248

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha