پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ فروردین ۱۳۹۳، ۲۱:۴۴

منتظری:

کنگره بین المللی مختومقلی فراغی اردیبهشت ماه در گلستان برگزار می شود

کنگره بین المللی مختومقلی فراغی اردیبهشت ماه در گلستان برگزار می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان گفت: پیش بینی شده کنگره بین المللی مختومقلی فراغی بین 19 تا 22 اردیبهشت ماه برگزار شود.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا منتظری شامگاه دوشنبه در جمع مسئولان فرهنگی استان افزود: این کنگره اختصاصی، کاری مشترک بین ایران و ترکمنستان است که به مدت 2 روز در شهرستان گنبد کاووس برگزار می شود.

وی ادامه داد: همزمان با این کنگره در 24 اردیبهشت ماه سال جاری، کنگره ای بین المللی و با حضور کشورهای مختلف در ترکمنستان شکل خواهد گرفت و در حاشیه این کنگره، نمایشگاهی از آثار هنری، ساخت موسیقی از اشعار مختومقلی نیزارائه می شود.

وی با اعلام چاپ و نشر دیوان مختومقلی فراغی برای اولین بار به زبان فارسی، تصریح کرد: ترجمه دیوان به زبان فارسی از سه سال قبل آغاز شده که قرار است در بزودی از این اثر فاخر و نفیس، رونمایی شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان از تشکیل قرارگاه فرهنگی با حضور 14 دستگاه، در استان گلستان خبر داد و اظهار داشت: شکل گیری و مصوبات قرارگاه، اولین اقدام دستگاه فرهنگی در اجابت شعار سال است؛ در این اقدام، مقرر شد پیش نویس سند عملی تحول فرهنگی و اقتصادی استان، تا چند روز دیگر آماده شود.

منتظری در تشریح سند، اظهار داشت: توجه به آسیب های فرهنگی و اقتصادی، تعیین 10 اولویت فرهنگی با فراوانی بیشتر، از بین 140 اولویت مطرح شده، تعیین و سهم نقش دستگاه ها در تعیین اولویت ها، ارزیابی ماهانه از روند پیشرفت هر یک از محورهای تعیین شده از ملاک های مدنظر است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان خاطرنشان کرد: طرح پیشنهادی سند فوق، پس از تصویب اولیه در جلسه کارگروه شورای فرهنگی عمومی استان و شهرستان ها مورد بحث گذاشته می شود و به عنوان مصوبه شورای فرهنگی عمومی استان مطرح می شود.

وی ضمن تاکید بر نقش آفرینی مردم در این خصوص تصریح کرد: تدارک همایشی با حضور موسسات، انجمن ها،  هیئت ها، آموزشگاه ها، کانون ها و دیگر مراکز خصوصی که از دستگاه فرهنگی مجوز می گیرند، در دست اقدام است که طی آن مشخص شود دستگاه ها، چه بخش هایی را به بخش خصوصی واگذار کرده اند.

منتظری به اولین مصوبه فراخوان ملی ایده های برتر در جهت تحقق مدیریت جهادی و عزم ملی اشاره کرد و افزود: این تصمیم نظر بر آن دارد که اتاق فکر کل مردم باشندو نه فقط چند دستگاه فرهنگی و در این راستا همایشی با حضور صاحبان ایده های برتر برگزار خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان در ادامه اقدامات قرارگاه فرهنگی استان بیان داشت:  برگزاری نشستی مشترک بین فعالان فرهنگی و هنری و دستگاه های مرتبط در این حوزه با فعالان دستگاه های اقتصادی و کارآفرینی در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه طی مصوبه اخیر مقرر شده تمام دستگاه ها اقدامات پژوهشی در این راستا انجام داده و ظرف یک هفته بروشورهای پیشنهادی خود را ارائه دهند، افزود: طی مذاکراتی با صدا و سیمای مرکز گلستان، بنا شد سلسله گفتمان هایی با حضور فعالان و مدیران عرصه فرهنگی و اقتصادی تدارک دیده شود.

منتظری حضور جوانان در عرصه های مختلف را از الزامات تحقق و پیشرفت عنوان کرد و اذعان داشت: انچه در این سند مورد توجه جدی قرار دارد، بحث حضور نسل جوان و استفاده از فکر و اندیشه جوانان در تحول فکری و فرهنگی استان است.

کد خبر 2270928

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha