به گزارش خبرنگار مهر، قنبر موسی نژاد شامگاه یکشنبه در اولین جلسه شورای زکات کردستان در سال جديد اظهار داشت: خوشبختانه هر ساله در کردستان شاهد رشد جمع آوری زکات نسبت به سنوات گذشته بوده ایم و این امر گویای اعتقادات این خطه از ایران اسلامی به دستورات خداوند متعال است.
وی افزود: تعهد سال گذشته برای جمع آوری زکات در کردستان هشت میلیارد تومان بود و خوشبختانه سال گذشته بیشتر از میزان تعهد شده زکات در کردستان جمع آوری شد.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان بیان کرد: رشد 163 درصدی پرداخت زکات در سال گذشته در کردستان گامی موثر در بحث این فریضه الهی و حمایت از نیازمندان بود.
موسی نژاد یادآور شد: خوشبختانه با کمک مردم خیر استان کردستان سال گذشته 13 میلیارد تومان زکات در سطح استان جمع آوری شد.
وی با اشاره به فعالیت 160 مبلغ در زمینه زکات در کردستان ادامه داد: این مبلغان سال گذشته هر کدام دو ماه تا شش ماه در راستای ترویج زکات در استان اقدامات اساسی را انجام داده اند.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان گفت: همچنین سال گذشته 700 روستا و 20 شهرستان کردستان نسبت به پرداخت زکات اقدام کردهاند و در این مدت 14 هزار برنامه توسط مبلغان در سطح روستاها و مناطق مختلف استان از طریق دیدار چهره به چهره انجام شده است.
موسی نژاد اظهار داشت: تهیه 412 مورد جهیزیه٬ احداث 80 واحد مسکونی برای محرومان٬ کمک به 140 نفر بیمار٬ بهره مندی 214 نفر طلاب علوم دینی و کمک به 316 پروژه عمرانی از جمله اقدامات انجام شده با زکات جمع آوری شده در سال گذشته است.


نظر شما