۱۰ خرداد ۱۳۹۳، ۱۱:۵۳

سخنگوی شورای شهر تهران اعلام کرد:

تصمیم گیری برای ایجاد دفاتر فرمانداری با همکاری مدیریت شهری

تصمیم گیری برای ایجاد دفاتر فرمانداری با همکاری مدیریت شهری

سخنگوی شورای شهر تهران گفت: ایجاد دفاتر 22 گانه فرمانداریها در پایتخت را باید با همکاری دولت و مدیریت شهری ارزیابی کرد تا تنش ها وموج های مقطعی ایجاد نشود.

رضا تقی پور در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در مورد موضوعاتی تا به این حد استراتژیک و راهبردی باید با همکاری دولت و مدیریت شهری تصمیم گیری شود گفت: اتفاق جدیدی در خصوص ایجاد دفاتر فرمانداری در پایتخت نیفتاده است و می توان با استفاده از سوابق مطالعاتی که در این زمینه وجود دارد بررسی کرد ایجاد این دفاتر برای پایتخت مفید یا زیان آور است. این موضوع باید با همکاری مدیریت شهری مورد بررسی کارشناسانه قرار گیرد و بعد مراحل اجرایی و قانونی آن انجام شود.


جلسات سخنگو ماهی یک بار

سخنگوی شورای شهر در پاسخ به این پرسش که چرا نشست خبری جلسات روز یکشنبه شورا- که بدون حضور خبرنگاران برگزار می شود - در دوره چهارم تنها یک بار برگزار شده است گفت:بیشتر زمان جلسات یکشنبه ها به موضوعات داخلی شورا  اختصاص دارد و برخی از طرح ها و لوایح نیز بررسی ها و مطالعات اولیه اش در این روز است تا بعد از بررسی ها و پختگی موضوع در جلسات علنی مطرح شود بنابراین برای جلوگیری از موج های منفی زود هنگام برخی مسائل در جلسات روز یکشنبه که بدون مستمع است بررسی می شود اما به زودی ماهی یک بار جلسه خبری سخنگو را برگزار می کنیم.

کد خبر 2301366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha