پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ خرداد ۱۳۹۳، ۱۳:۳۳

ذاکری اعلام کرد:

تکمیل طرح های نیمه تمام و مسکن مهر روستایی اولویت بنیاد مسکن است

تکمیل طرح های نیمه تمام و مسکن مهر روستایی اولویت بنیاد مسکن است

سیریک - خبرگزاری مهر: رئیس بنیاد مسکن هرمزگان گفت: تکمیل طرح های نیمه تمام و مسکن مهر روستایی اولویت بنیاد مسکن است.

به گزارش خبرنگار مهر، حامد ذاکری ظهر سه شنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس بنیاد مسکن سیریک گفت: مدیریت قبلی بنیادمسکن سیریک دارای توانمندی و قابلیت های ارزنده ای بود و خدمات خوبی برای مردم شهرستان ارائه کرد و شایسته تقدیر است و ارتقای وی و فعالیت وی در مجموعه بنیاد مسکن استان به تقویت ایشان و گسترش فعالیت ها کمک خواهد کرد.

ذاکری افزود: بنیادمسکن استان هرمزگان در راستای تکمیل طرح های اجرایی و مسکن مهر و اجرای فرایند توسعه زیرساخت های شهر و روستاها گام بر می دارد و مجموعه بنیاد مسکن استان آماده خدمت رسانی به مردم  در همه نقاط استان است.

رئیس سابق بنیادمسکن سیریک نیزبه انجام کارهای اساسی و بنیادی در شهرستان اشاره کرد وافزود: الحمدلله دراین مدت فعالیت های خوبی در شهرستان انجام شده است.

وی گفت: زیرساخت های شهری  ،مسکن شهری و روستایی ،توسعه شهرک های روستایی و طرح های هادی روستایی ازجمله این موارد است و مطلالعات چند طرح هادی در دستور کار قرار گرفته است وشاهد پیشرفت امورات خواهیم بود.

لازم به ذکر است مسئول تعاونی های مسکن و تنی چند از مسولا ن شهر از فعالیت های جناب سعدینی تشکروقدردانی کردند.

در این جلسه از زحمات عبدالحمید سعدینی تشکر و وی به سمت کارشناس بنیاد مسکن استان هرمزگان و جناب مسعود بازبین از کارشناسان بینادمسکن و انقلاب اسلامی شهرستان میناب به سمت سرپرست بنیاد مسکن سیریک تعیین و منصوب شد.

 

 

کد خبر 2308531

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha