پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ تیر ۱۳۹۳، ۱۳:۳۱

رهگذر در گفتگو با مهر:

هر کیلو زولبیا و بامیه در اصفهان 80هزار ریال است/ افزایش 15 درصدی قیمت زولبیا بامیه در اصفهان

هر کیلو زولبیا و بامیه در اصفهان 80هزار ریال است/ افزایش 15 درصدی قیمت زولبیا بامیه در اصفهان

اصفهان - خبرگزاری : رئیس اتحادیه تولید و فروش گز و شیرینی استان اصفهان گفت: با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان قیمت زولبیا و بامیه در اصفهان بین 10 تا 15 درصد افزایش یافت و هر کیلو زولبیا و بامیه به 80هزار ریال رسید.

مهدی رهگذر در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این مطلب اظهار داشت: با توجه به اینکه قیمت آب، روغن و شکر برای قنادی‌ها به شکل آزاد محاسبه می‌شود بنابراین امسال با یک افزایش قیمت در زولبیا و بامیه مواجه شدیم.

وی بیان داشت: با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان قیمت زولبیا و بامیه در اصفهان بین 10 تا 15 درصد افزایش یافت و هر کیلو زولبیا و بامیه به 8 هزار تومان رسید.

رئیس اتحادیه تولید و فروش گز و شیرینی شهرستان اصفهان تصریح کرد: قیمت 8 هزار تومان برای زولبیا و بامیه یک قیمت استثنایی است که به منظور ماه رمضان و امکان خرید برای تمام اقشار مردم این قیمت در نظر گرفته شده است.

وی اضافه کرد: با توجه به وضعیت اقتصادی موجود لازم است که قیمت زولبیا و بامیه به بیش از 10 هزار تومان افزایش یابد.

رهگذر از فروش زولبیا و بامیه در برخی از سوپر مارکت‌ها و واحدهای صنفی غیرمرتبط با قنادی، هشدار داد و گفت: اقدام سوپر مارکت‌ها در این راستا نوعی تداخل محسوب می‌شود که برای این منظور بازرسی‌هایی از سوی شورای اصناف، سازمان صنعت ، معدن و تجارت ، اداره بهداشت و اتحادیه مربوطه انجام گرفته است.

وی بیان کرد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف و برخورد مردم با فروش زولبیا و بامیه در سوپر مارکت‌ها باید با شماره 124 تماس گرفته شود که در اسرع وقت بازرسی مورد نظر صورت خواهد گرفت.

رئیس اتحادیه تولید و فروش گز و شیرینی شهرستان اصفهان در خصوص تهیه زولبیا و بامیه با روغن‌های نامرغوب گفت: روغنی که برای تهیه زولبیا و بامیه مورد استفاده قرار می‌‌گیرد پس از سه بار استفاده دور ریخته می‌شود و این امر به صورت روزانه تحت ذره‌بین کارشناسان بهداشت مراکز یک و دو استان اصفهان است.

کد خبر 2317750

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha