پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ تیر ۱۳۹۳، ۹:۵۰

امامی عنوان کرد:

800 دانش آموز در طرح‌های اوقات فراغت کمیته امداد در زاهدان شرکت کردند

800 دانش آموز در طرح‌های اوقات فراغت کمیته امداد در زاهدان شرکت کردند

زاهدان-خبرگزاری مهر: مدير کميته امداد شهرستان زاهدان گفت: تعداد 800 دانش آموز از ابتدای خرداد ماه سال جاری در قالب طرح غنی سازی اوقات فراغت در این شهرستان ساماندهی و تحت آموزش قرار گرفتند.

محمود میرامامی در گفتگو با مهر اظهار داشت: امسال در راستای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان تعداد 800 نفر در کانون هاي آموزشی دائم و موقت این نهاد شرکت کردند.

وی افزود: به منظور غنی‌سازی اوقات فراغت این دانش آموزان دوره های آموزشی متعددی با هدف توانمند سازی و ارتقای دانش های مهارتی و علمی برگزار شده ارایه می شود.

وی ادامه داد: رشته هاي کامپيوتر، شهروند مداري، معرق کاري، تئاتر، روخواني، روان خواني، قرائت و ترتيل قرآن ، احکام و همچنین رشته های ورزشی  شنا، فوتبال و واليبال از جمله کلاس هایی است که دانش آموزان شرکت کننده در این طرح از آموزش های لازم برخوردار خواهند شد.

میر امامی مدت برگزازی این دوره ها را 2 ماه عنوان کرد و افزود: کانون دائمي امام علي(ع) و کانون هاي موقت بخش هاي کورين، مسجد قدس و مسجد الزهرا(س)در شهر زاهدان از جمله مراکزی است که طرح اوقات فراغت در حال برگزاری است.

وی بیان داشت: در فرهنگ و انديشه اسلامي، اوقات فراغت با بيهودگي و روزمرگی همخوانی ندارد بلکه فراغت فرصت مجددي براي تلاش و کوشش بي پايان در زندگي است.

کد خبر 2318273

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha