پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ تیر ۱۳۹۳، ۱۴:۴۶

شهبازی خبر داد:

نهال گردوی رقم دیرگل خسارت سرمازدگی درختان گردو را به صفر می رساند

نهال گردوی رقم دیرگل خسارت سرمازدگی درختان گردو را به صفر می رساند

همدان - خبرگزاری مهر: مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: با تولید نهال گردوی رقم دیرگل، زمان گلدهی درختان گردو به تاخیر افتاده و با سپری کردن زمان سرمازدگی به گلدهی می رسد.

حجت الله شهبازی در گفتگوی با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که به طور مشخص در باغبانی و به دلیل شرایط اقلیمی استان همدان هرساله با آن روبرو هستیم، سرمازدگی در ابتدای فصل بهار است که به دنبال آن خسارت هایی به باغ های استان وارد می شود.

وی گفت: همدان قطب اصلی تولید گردوی کشور است و این محصول در باغبانی استان همدان جایگاه خاصی دارد اما از طرفی گردو  یکی از محصولات آسیب پذیر در سرمازدگی بهاره است .

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: استان همدان 18هزار و 700 هکتار باغ گردو دارد که سالانه 51هزارتن گردو در این استان تواید می شود.

شهبازی عنوان کرد: در سال های اخیر به دنبال استفاده از روش هایی برای پیشگیری از بروز این خسارات بوده ایم که یکی از روش هایی که برای رسیدن به این هدف دنبال شد و به نتیجه رسید، استفاده از رقم هایی است که با تأخیر زمانی، گل دهی در آنها اتفاق می افتد و با سپری کردن زمانی که اوج خطر سرمازدگی است به گل دهی می رسد.

وی گفت: رقمی که در گردو این خصوصیات را نشان داده رقمی به نام چندلر است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ادامه داد: در سال های اخیر، امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اقدام به توسعه تولید نهال و احداث باغات جدید گردو با استفاده از رقم چندلر کرده است.

شهبازی گفت: خوشبختانه با توحه به شرایط موجود در استان همدان،  این رقم درمقایسه باسایر ارقام نتیجه قابل قبولی داشته و ضمن تحمل سرما خصوصیات کیفی و کمی قابل قبول دیگری را از خود نشان داده است.

وی عنوان کرد: در سال های اخیر بیش از 35 هکتار از این رقم در استان همدان کشت شده و سالانه حدود 9 هزار اصله نهال از این رقم تولید می شود که بخشی از آن به سایر نقاط کشور نیز صادر می شود.

 

 

 

کد خبر 2332928

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha