۲ مرداد ۱۳۹۳، ۱۳:۴۵

مهری خبر داد:

تدوین سند اقتصاد مقاومتی و توسعه کشاورزی در آذربایجان شرقی

تدوین سند اقتصاد مقاومتی و توسعه کشاورزی در آذربایجان شرقی

تبریز- خبرگزاری مهر: رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از تدوین سند اقتصاد مقاومتی و توسعه کشاورزی در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، کریم مهری صبح پنج شنبه با اعلام این خبر در نشست کمیته اجرایی ستاد راهبردی اصلاح نظام اداری گفت: مهم ترین اولویت سازمان جهاد کشاورزی، خدمت رسانی به مردم بخصوص کشاورزان و دامداران است.

وی در ادامه اظهار داشت: بیش از 95 درصد عملیات اجرایی کشاورزی در دست خود کشاورزان است.

مهری در همین راستا ادامه داد: پنج درصد بقیه که فعلا  توسط سازمان اجراء می شود در آینده نزدیک به خود کشاورزان واگذار خواهد شد.

مهری در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر لزوم استفاده از آبیاری تحت فشار در کشاورزی افزود: استفاده از این شیوه ابیاری مزایای مهمی دارد که از مهم ترین آن ها می توان به صرفه جویی در مصرف آب اشاره کرد.

مهری همچنین در ادامه سخنان خود بر لزوم افزایش کمی و کیفی محصولات تولیدی تاکید کرد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در پایان سخنان خود اظهار داشت: فرهنگ سازی مناسب .و مرتبط با توسعه و واگذاری تصدی گری های دولتی باید به نحو احسن توسط رسانه ها صورت گیرد چرا که این امر نقش مهمی در شکوفایی اقتصادی و فرهنگی کشور دارد.

 




 
 

 

 

کد خبر 2337530

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha