پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ مرداد ۱۳۹۳، ۱۰:۲۳

امانی خبر داد:

کنگره ملی شهدای صنوف خدمات خودرویی و اصناف در اصفهان برگزار می شود

کنگره ملی شهدای صنوف خدمات خودرویی و اصناف در اصفهان برگزار می شود

اصفهان - خبرگزاری مهر: مسئول سازمان بسیج اصناف استان اصفهان گفت: کنگره ملی شهدای صنوف خدمات خودرویی و اصناف با حضور نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین کشور در اصفهان برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا امانی در این رابطه اظهار داشت: کنگره ملی 11 هزار شهید صنوف خدمات خودرویی و یک‌هزار و 400 شهید اصناف استان اصفهان با حضور حجت الاسلام محمدرضا تویسرکانی نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین کشور در خیمه گلستان شهدا اصفهان برگزار می شود.

مسئول سازمان بسیج اصناف استان اصفهان با اعلام این خبرافزود: این کنگره روز پنج شنبه ساعت 17 و 30 دقیقه همزمان با شب شهادت امام صادق(ع) برگزار می شود.

وی در این رابطه بیان کرد: اجرای سرود «شهیدان خدایی» توسط محمدرضا گلریز خواننده انقلابی، مداحی حاج مهدی سروری از مشهد، سخنرانی حجت الاسلام تویسرکانی، تجلیل از 25 خانواده شهید شاخص اصناف استان، تجلیل از یکصد خانواده شهید اصناف سراسر کشور از جمله برنامه های این کنگره ملی است.

امانی عنوان کرد: با هماهنگی های صورت گرفته با سازمان حفظ و نشر ارزش های دفاع مقدس استان اصفهان قرار است پیکر یک شهید گمنام در این یادواره تشییع شود.

وی اضافه کرد: امضاء طوماری مبنی بر حمایت اصناف و بازاریان استان اصفهان از مردم مظلوم غزه و تسلیح کرانه باختری و تحویل آن به مسئول سازمان بسیج کشور از برنامه های جانبی کنگره ملی شهدای صنوف خدمات خودرویی و اصناف در اصفهان است.
 

کد خبر 2354366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha