به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار فردیس در نشست شورای ترافیک این شهرستان که صبح پنجشنبه برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار داشت: مصوبات شورای ترافیک با هدف روان سازی و کاهش مشکلات ترافیکی تصویب می شود و با توجه به مشکلات ترافیکی در فردیس در شورای ترافیک این شهرستان با همکاری دستگاه های اجرایی تصمیم گیری خواهد شد.
مهدی مهرور افزود: با استقرار پلیس راهور در چند ماه اخیر، وضعیت ترافیک و حمل و نقل شهری روند بهتری در فردیس طی کرده است.
این مسئول بیان کرد: برای کنترل عبور و مرور و کاهش بار ترافیکی نیازمند همکاری شهروندان هستیم.
فرماندار فردیس یادآور شد: سه عامل انسان، راه و وسیله نقیله در ترافیک تاثیر گذار است و عامل انسانی در این زمینه تاثیر گذارتر از سایر عوامل است.
گفتنی است؛ در این نشست، مشکلات ترافیکی شهرستان فردیس مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
کرج - خبرگزاری مهر: فرماندار فردیس 3 عامل انسان، راه و وسیله نقیله را در بحث ترافیک تاثیر گذار دانست و بیان کرد: فرهنگ پذیری شهروندان در ساماندهی وضعیت ترافیک تاثیر گذارتر از همه عوامل است.
کد خبر 2354464


نظر شما