به گزارش خبرنگار مهر، هادی زارع پور بعد از ظهر پنجشنبه در نشست هم اندیشی کمیته استانی پرسش مهر استان افزود: پرسش مهر امسال رئیس جمهور با موضوع مصرف بهینه آب و راههای جلوگیری از هدر رفت آب مطرح شده است.
وی بیان کرد: این پرسش با توجه به مسائلی که در زمینه تنش آبی و کم آبی در کشور به وجود آمده، تدوین شده و همه دستگاه های متولی باید با عزم جدی در این موضوع ورود پیدا کنند.
این مسئول بیان داشت: اجرای پرسش مهر امسال رئیس جمهور به صورت مستقل در آموزش و پرورش و در ۱۱ موضوع و در زمینه های مختلف فرهنگی و هنری خواهد بود.
زارع پور اظهار داشت: تغییر نگاه مردم و بوجود آوردن رویکرد منطقی در زمینه مصرف آب عزم همگانی می طلبد.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: استفاده از ظرفیت دانش آموزان و مربیان آموزش و پرورش اصلی ترین راهکار برای ورود به مسائل فرهنگی است.
معاون پشتیبانی آبفای کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست، گفت: با توجه به مشکلاتی که در حوزه آب شرب در سطح شهرهای استان وجود دارد اختصاص زنگ مهر امسال به موضوع صرفه جویی در مصرف آب بسیار هوشمندانه و به جا بود.
علی رضا جنتی افزود: تنها راهکار جلوگیری از مصرف غیر اصولی آب و توجه دادن مردم به مقوله صرفه جویی کار فرهنگی است و در این بین با توجه به گستردگی و اثرگذاری نهاد آموزش و پرورش این دستگاه می تواند یاری رسان دستگاه های اجرایی باشد.
وی از آمادگی آب و فاضلاب شهری برای انعقاد قرار داد همکاری با آموزش و پرورش استان در زمینه فرهنگ سازی مصرف بهینه آب خبر داد و افزود: بازدید دانش آموزان و مربیان مدارس از تاسیسات آب و فاضلاب استان و نیز روند و تولید آب شرب می تواند در آشنایی هرچه بیشتر این قشر با نحوه تامین و توزیع آب موثر باشد.

