پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ آذر ۱۳۹۳، ۸:۵۲

شعبان نژاد:

برداشت زیتون در گیلان افزایش یافت

برداشت زیتون در گیلان افزایش یافت

رشت - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: امسال هزار تن بیشتر از سال گذشته محصول زیتون در استان برداشت شده است.

علیرضا شعبان نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: رودبار تنها شهرستان تولید کننده زیتون استان گیلان و سومین تولید کننده این محصول در ایران است.

 وی همچنین اظهارداشت: افزون بر هشت هزار و 300 هکتار زیتون در گیلان وجود دارد و  پیش بینی می شود امسال 15 هزار و 500 تن زیتون از سطح باغ های این استان برداشت شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت:  از این مقدار محصول زیتون  70 درصد کنسروی  و 30 درصد روغنی است.

وی با بیان اینکه هر ساله پنج هزار تن زیتون روغنی در استان برداشت می شود، افزود:  از این میزان محصول  هزار و 200 تن روغن سالم و با کیفیت استحصال و روانه بازار می شود.

شعبان نژاد در ادامه با یادآوری اینکه برداشت زیتون روغنی تا پایان آذرماه امسال ادامه دارد، اظهارداشت: زیتون یکی از محصولات راهبردی استان گیلان است.

وی تصریح کرد:  اقتصاد مردم شهرستان رودبار به زیتون متکی است از اینرو می طلبد مسئولان برای افزایش توسعه سطح زیر کشت، تامین آب مورد نیاز باغ ها، مبارزه با آفت مگس زیتون و همچنین صنایع وابسته این محصول حمایت های لازم را داشته باشند.

کد خبر 2426630

برچسب‌ها