پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۸ آذر ۱۳۹۳، ۱۳:۱۵

حذف یا اصلاح تبصره ادغام منابع درمانی صندوقهای بیمه ای

حذف یا اصلاح تبصره ادغام منابع درمانی صندوقهای بیمه ای

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس از پیشنهاد حذف تبصره ادغام منابع درمانی صندوقهای بیمه ای از سوی نمایندگان خبر داد و گفت: این تبصره پس از بررسی حذف و یا اصلاح خواهد شد.

عباس قائد رحمت در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: در تبصره دو ماده 49 طرح الحاق قانون تنظیم مقررات دولت ، دولت مکلف شده است طی حداکثر دو سال پس از اجرا شدن این قانون نسبت به تجمیع منابع تمامی سازمانها و صندوقهای ارائه دهنده بیمه خدمات درمان اقدام کند.

وی گفت: چنانچه این اتفاق رخ دهد سازمانهای تامین اجتماعی، خدمات درمانی ، صندوق بازنشستگی و ... همه باید منابع درمانی خود را ادغام و خدمات یکسان ارائه دهند.

وی به تفاوت در پرداخت حق بیمه افراد در صندوقهای بیمه اشاره کرد و اظهار داشت: بیمه شدگان تامین اجتماعی هزینه و حق بیمه بیشتری پرداخت می کنند درحالیکه در سایر صندوقهای بیمه ای سهم بیمه کمتر پرداخت می شود برهمین اساس ادغام منابع چه نفعی برای بیمه شدگان تامین اجتماعی که سالها مبلغ بیشتری پرداخت کرده و سرمایه گذاری کرده اند ، دارد .

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه ادغام منابع درمانی بدون هیچ قید و شرطی عدالت نیست گفت: بایدارزش اعتباراتی که بیمه شدگان طی سالها سرمایه گذاری کرده اند حفظ شود اما متاسفانه حق بیمه هایی که پرداخت شده و تفاوت در آن در این تبصره دیده نشده است.

قائدرحمت گفت: این ادغام برای بیمه شدگان تامین اجتماعی مشکل ساز خواهد شد.

وی ضمن مخالفت با این تبصره، از پیشنهاد حذف آن از سوی برخی نماینگان خبر داد و افزود: بدلیل مشکلاتی که ادغام منابع درمانی صندوقهای بیمه ای ایجاد خواهد کرد امیدواریم با بررسی دقیق آن ، تبصره حذف و یا اینکه با انجام اصلاحاتی، ارزش بیمه پردازیها حفظ شود .

 

کد خبر 2431910

برچسب‌ها