۲۹ آذر ۱۳۹۳، ۱۰:۵۹

ملانوری:

نیروگاه برق 30 مگاواتی در شهرک صنعتی رفسنجان احداث می شود

 نیروگاه برق 30 مگاواتی در شهرک صنعتی رفسنجان احداث می شود

رفسنجان - فرماندار ویژه رفسنجان از احداث واحد نیروگاه برق 30 مگاواتی در شهرک صنعتی رفسنجان خبرداد.

حمید ملانوری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کاهش آب های زیر زمینی و عدم کیفیت آب گرایش را از کشاورزی و اقتصاد تک محصولی به سمت صنعتی شدن سوق داده است.

وی ادامه داد: در این زمینه پتانسیل های خوبی نظیر شهرک صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی وجود دارد و شرکت هایی نیز به صورت پراکنده فعالیت می کنند و باید در زمینه زیر ساخت های آنها تلاش کنیم.

ملانوری عنوان کرد: برق یکی از زیر ساخت های اصلی در کنار آب و گاز است که در زمینه گاز امکانات مناسب است اما در زمینه آب و برق دچار کمبود هستیم به همین دلیل دنبال ایجاد واحدهایی هستیم که مصرف آب و برق پایین تری دارند.

فرماندار رفسنجان در ادامه از از احداث نیروگاه برق 30 مگاواتی در شهرک صنعتی رفسنجان خبر داد و افزود: احداث این نیروگاه برق در شهرک صنعتی کمک بزرگی به برق شهرک می کند و این نیروگاه قرار است تا حدود 30 مگاوات برق تولید کند.

ملانوری تصریح کرد: زمین مورد نیاز این نیروگاه سه هکتار است و فرمانداری برای اخذ موافقتنامه ها پیگیری خواهد کرد.

کد خبر 2446517

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha