پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ دی ۱۳۹۳، ۹:۱۸

الهی تبار مطرح کرد:

۱۰۰ میلیارد تومان یارانه سلامت به استان همدان اختصاص یافت

۱۰۰ میلیارد تومان یارانه سلامت به استان همدان اختصاص یافت

نهاوند- معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان با بیان اینکه دولت در زمینه سلامت غذایی یارانه پرداخت می کند، گفت: در دوماه گذشته در استان همدان ۱۰۰ میلیارد تومان یارانه پرداخت شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ابراهیم الهی تبار شامگاه یکشنبه در کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان نهاوند در سالن شهدای فرمانداری اظهار داشت: دولتی که وارث پروژه و طرح های نیمه کاره زیادی در کشور با هزینه های  هزاران هزار میلیارد تومانی است و مسائل اختلاس سه هزار میلیاردی، ده هزار میلیاردی و هشت هزار میلیاردی ندارد نباید از روی بی انصافی با آن برخورد و رفتار شود.

الهی تبار با بیان اینکه مردم امید و رضایت بیشتری از دولت یازدهم دارند، گفت: دولتی به گواه و شهادت نمایندگان مجلس شورای اسلامی  نرخ منفی چهار رشد اقتصادی کشور را مثبت کرده و تورم و گرانی را کنترل و آرامش و ثبات اقتصادی را در کشور مهیا کرده است.

وی با بیان اینکه برخی افراد حاضر نیستند این موفقیت ها را ببینند و سعی دارند شیرینی آن را به کام مردم تلخ کنند، گفت: نظر سنجی ها نشان می دهد که مردم در مقایسه با گذشته نسبت به دولت امیدوارتر شده اند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان با اشاره به این موضوع که دولتمردان کنونی از افراد توانمند و دارای سوابق درخشان انقلابی هستند، گفت: دولت یازدهم مصمم بود که کار را به افراد کاردان، متعهد و متخصص بسپارد.

محمد ابراهیم الهی تبار ادامه داد: طرح تحول نظام سلامت یکی از دغدغه ها و منویات چند ساله مقام معظم رهبری و از برنامه های مهم و اساسی دولت یازدهم بود که به واسطه اعتماد و اعتقاد در راس مدیریت اجرایی کشور و همچنین وزارت بهداشت و همچنین ابلاغ سیاست های بخش سلامت توسط رهبری انقلاب با موفقیت عملی شد.

الهی تبار با بیان اینکه طرح تحول سلامت معجزه‌ای است که پس از انقلاب برای مردم روی داده است، بیان داشت: پرداخت تنها ۱۰ درصد از هزینه درمان توسط بیماران در بیمارستان‌های دولتی بزرگترین خدمتی است که جامعه پزشکی تا کنون به مردم ارائه کرده است.

وی در قسمت دیگری از سخنان خود اظهار داشت: با توجه به وضعیت کنونی نرخ رشد جمعیت در جامعه به دنبال افزایش نرخ باروری یا همان نرخ جایگزینی هستیم که با توجه به متوسط باروری استان که در حال حاضر ۱.۸ است می باید به ۲.۸ برسد که بر این اساس هر خانواده باید حداقل دو فرزند داشته باشد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان افزود: نرخ کاهش رشد جمعیت در کشور در سالهای گذشته به عواملی مانند طلاق، تحت پوشش نبودن ناباروری، بالا رفتن سن ازدواج، مرگ و میر منجر به تصادفات جاده ای ارتباط داشته که در دولت یازدهم قصد داریم حداقل ۱۰ درصد از این عوامل را کم کنیم.

محمد ابراهیم الهی تبار گفت: هدفمندی یارانه ها به معنی تأمین نیازهای ضروری و اولیه مردم است که امنیت غذایی یکی دیگر از برنامه هایی است که دولت در این زمینه آغاز کرده است.

الهی تبار بیان داشت: دولت در زمینه سلامت غذایی یارانه پرداخت می کند به گونه ای که در دوماه گذشته در استان همدان ۱۰۰ میلیارد تومان یارانه پرداخت شده است.

کد خبر 2451322

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha